Sarp Levendoğlu aşkı Derya Şensoy ile yarı çıplak fotoğrafını paylaştı!

Temmuz’da kamuya açık alanda Derya Şensoy’la fotoğrafını çeken muhabirimize ‘sıçan’ diyen Sarp Levendoğlu, çirkin yüzünü yine gösterdi. Oyuncu, basından köşe bucak kaçtığı aşkıyla yarı çıplak fotoğrafını paylaşıp magazincilere üstü kapalı hakaret etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2018 Güncelleme 28 Kasım 2018, 08:51
Sarp Levendoğlu aşkı Derya Şensoy ile yarı çıplak fotoğrafını paylaştı!

İÇİNDEKİLER



Magazin
basınına karşı sürekli asabi tavırlar sergileyen Sarp Levendoğlu, bu kez sınırları aştı. 36 yaşındaki oyuncu, Ocak 2017'de uğruna Birce Akalay'la 2 buçuk yıllık evliliğini bitirdiği Derya Şensoy'la geçtiğimiz yaz Datça'da muhabirimiz Doğan Savaş'ın objektifine yansımıştı.



HER DAİM GERGİN!
Kamuya açık alanda kendi gibi oyuncu Şensoy'la denize girerken görüntülenen Levendoğlu, görevini yapan muhabirimize ise "Datça'da bugün röntgenci sıçan gördüm" diye Twitter'da hakaret etmişti. Ünlü oyuncu, magazin basınına karşı 'seviyesiz' tutumunu önceki gün de sürdürdü.



BU BİR SARP KURALI
Derya Şensoy ile ilişkisine geçtiğimiz hafta nokta koyan Levendoğlu, ayrılığın kısa sürdüğünü ise kendine has üslubuyla gözler önüne serdi. Kamuya açık alanlarda magazin muhabirlerinden köşe bucak kaçan oyuncu, önceki gün ise Instagram hesabından sevgilisiyle yarı çıplak fotoğrafını "Yüzümüzün önünden çekilin s.rt....." notuyla paylaşıp üstü kapalı magazin basınına hakaret etti. Sarp Levendoğlu, bu paylaşımı ve tavrıyla eleştiri yağmuruna tutuldu.




Geçtiğimiz yaz Şensoy'la kamuya açık alanda denize giren Levendoğlu, objektifleri görünce muhabirimize hakaretler yağdırmıştı.