Aleyna Tilki'nin İlluminati simgeli paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki tek gözünü kapattığı fotoğrafına İlluminati tarikatının simgesini yapıştırdı. Bu kare sosyal medyayı karıştırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2018 Güncelleme 23 Kasım 2018, 07:59
Aleyna Tilki’nin İlluminati simgeli paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı

İÇİNDEKİLER



D
ÜNYA starı olma yolunda hızla ilerleyen Aleyna Tilki'nin paylaşımı olay yarattı... Genç şarkıcı önceki gün Instagram'da tek gözünü gösterdiği fotoğrafının altına "Yanıp aydınlatıyor, erimemiş edasıyla. Sürekli yanıyorsa, çabuk bitmiş oluyor. Arsız işte. Arsız mum" notunu yazdı. Fotoğrafın üstüne de İlluminati simgesini yapıştırdı.



NASIL POPÜLER OLDUĞU BELLİ
Bu paylaşım "Aleyna İlluminati'ye mi üye?" sorusunu yeniden gündeme taşıdı. Tilki'nin bir takipçisi ise, "Kıza bak, İlluminati simgesi paylaşmış. Nasıl bu kadar popüler olduğu belli oldu" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Ne diyor bu kız, kafam karıştı" ifadesini kullandı.



Güzel şarkıcının birçok klibinde de İlluminati esintileri olduğu iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları, 18 yaşındaki şarkıcının İlluminati sayesinde parladığını öne sürdü.

İLLUMİNATİ NEDİR?
Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni altüst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır.



Ünlü şarkıcı Beyonce'un da İlluminati tarikatına üye olduğu söyleniyor...



Seksi şarkıcı Taylor Swift'in de adı İlluminati'yle anılmıştı.



İddialara göre Brad Pitt de eski eşi Angelina Jolie'yi tarikattan ayırmaya çalışmıştı.