Aleyna Tilki'den, Emrah Karaduman'a Beckham havası

Geçtiğimiz günlerde Brooklyn Beckham’la sosyal medyada takipleşmeye başlayan Aleyna Tilki, aşkı Emrah Karaduman’a hava attı. Tilki, arasının bozuk olduğu Karaduman’a Twitter’da ‘Seni bensiz o lüks restoranlarda öyle güzel karşılayacaklar mı?’ diyerek taşını

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2018 Güncelleme 04 Kasım 2018, 01:53
Aleyna Tilki’den, Emrah Karaduman’a Beckham havası

İÇİNDEKİLER

Genç popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda kısa süreli ayrılık yaşadığı müzisyen aşkı Emrah Karaduman'ı önceki gün de sosyal medyada bombaladı. 18 yaşındaki popçu, şu sıralar arasının yine limoni olduğu konuşulan Karaduman'a Twitter'da "Ben bir gün yine olacağım bebeğim… Peki, seni bensiz o lüks restoranlarda öyle güzel karşılayacaklar mı?" diyerek taş attı. Bunun üzerine Aleyna fanları Karaduman'ı yorum yağmuruna tuttu. Tilki'nin hayranları "Aleyna'dan Emrah'a gol" yorumu yaptı.



BECKHAM RÜZGARINA KAPILDI
Tilki, daha sonra şu sözlerle geri vites yaptı: "Bir önceki tweetimi örnek alıp insanlara böyle konuşmayın. Şaka yaptım." Aleyna'nın bu hareketi ise, David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham'la takipleşmesine yoruldu. Pek çok kullanıcı "Aleyna'nın Brooklyn havası Emrah'ı toz duman etti" yorumu yaptı.