Kim Milyoner Olmak İster'e Ercan Saatçi damgası! Yarışmacının başını yaktı

Kim Milyoner Olmak İster?’de bir yarışmacının telefon jokerinde doğru yanıtı danıştığı Ercan Saatçi, 7 bin 500 liralık soruya yanlış yanıt verdi. Saatçi’ye güvenen Emir isimli yarışmacı, ödülü kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2018 Güncelleme 30 Ekim 2018, 00:16
Kim Milyoner Olmak İster’e Ercan Saatçi damgası! Yarışmacının başını yaktı

İÇİNDEKİLER


ATV'nin fenomen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?'in son bölümüne Ercan Saatçi damga vurdu. Yarışmada; Emir isimli yarışmacıya "Dinlediğiniz şarkı, başrollerinde Kemal Sunal ve Şener Şen gibi isimlerin bulunduğu hangi filmde söylenmektedir" şeklinde sesli soru yöneltildi.



Yarışmacı soruyu bilemediği için telefon jokerini kullanıp komşusu ve hocası olduğunu söylediği müzisyen Ercan Saatçi'yi aradı. Saatçi ise, 'Şekerpare' ve 'Tosun Paşa' şıkları arasında kaldığını ama doğru yanıtın 'Şekerpare' olduğunu düşündüğünü söyledi.. Ercan Saatçi'ye güvenip 'Şekerpare' şıkkını seçen yarışmacı, 7 bin 500 liralık sorudan elenip aldığı bin liralık ödülle evinin yolunu tutmak zorunda kaldı.



'SÜT KARDEŞLER'
KAYBETTİRDİ
Saatçi, 'Süt Kardeşler' yanıtını bilemezken 'Şekerpare' dedi. Ancak Şekerpare'de Kemal Sunal değil İlyas Salman rol alıyor.