Ajan Jolie

Angelina Jolie, karışıklık yaşayan her ülkeye gitti... Venezuela ise ünlü yıldızın CIA için çalıştığını söyledi. “Kendi ülkesinde 43 milyon muhtaç var. Gidip onlarla ilgilensin” dedi. Jolie’nin, Pentagon emriyle Uganda’da da ajanlık yaptığı iddia edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2018 Güncelleme 27 Ekim 2018, 01:57
Ajan Jolie

İÇİNDEKİLER

Ünlü aktris Angelina Jolie, Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olarak görevlendirildi. Dünya genelindeki tüm kamplara gitti. Son durağı da ise Peru'daki Venezuelalı mültecilerin yaşadığı kamplardı. Ancak Venezuela Ulusal Kurucu Meclisi Başkanı Diosdado Cabello, Jolie'ye tepki gösterdi. Onun CIA için çalıştığını iddia etti:

YERİNİ BİLE BİLMEZ
"Peru'da, Venezuela halkına çok sevecen davranan bir aktris vardı. O kadar sevimliydi ki Venezuela'nın nerede olduğunu sorduğunda cevap veremeyeceğine eminim. Asıl sorun, dünyaya verdiği zarar. Çünkü onu Libya'ya, Suriye'ye ve Afrika'ya yolladılar. O gittikten sonra o ülkelerin halini biliyoruz. Kendi ülkesinde 43 milyondan fazla yardıma muhtaç insan. Gidip onlarla ilgilensin" dedi. Bu arada Fransız gazeteci Andrew Korybko da Uganda'da Tanrının Direniş Ordusu lideri olarak terör estiren Josephy Koni'nin yakalanma operasyonunun bir parçası olarak Angelina Jolie'nin Pentagon tarafından Uganda'ya gönderildiğini de iddia etti.



LİBYA



PERU