Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğun hakkını verdi

Türkiye’nin en yakışıklı jönlerinden Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuğun hakkını bir kez daha verdi. Beyaz perdede kılıktan kılığa giren 34 yaşındaki oyuncu, son filmi ‘Organize İşler 2’de bu kez bitirim bir genç olan ‘Sarı Saruhan’ olarak karşımıza çıkacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2018 Güncelleme 04 Ekim 2018, 02:40
Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğun hakkını verdi

İÇİNDEKİLER



Son
dönemin en yetenekli jönlerinden Kıvanç Tatlıtuğ, yine yapacağını yaptı. 'Gümüş' ve 'Aşk-ı Memnu' dizilerindeki romantik karakterleriyle şöhreti yakalayan Tatlıtuğ, ilk sürprizini ise atv'nin bir döneme damgasını vuran dizisi 'Ezel'de yaptı. Burada 'Sekiz' isimli psikopat bir mafyayı oynayan 34 yaşındaki oyuncu, beyaz perdeye adım attığı 'Kelebeğin Rüyası' filminde ise bambaşka bir karaktere büründü.



BİNBİR SURAT KIVANÇ
Kıvanç Tatlıtuğ, 2013'teki filmde canlandırdığı merhum şair Muzaffer Tayyip Uslu rolü gereği yaklaşık 20 kilo verdi. 2017'de vizyona giren 'Hadi Be Oğlum'da ise bekar bir babayı oynayarak yürek burkan ünlü oyuncu, son filmi 'Organize İşler 2'de ise 'Saruhan' isimli bitirim bir genci canlandıracak. 'Saruhan' karakteri gereği yumurta topuk ayakkabı giyip eline de tesbih alan ünlü oyuncu, sinema uğruna kılıktan kılığa girerek oyunculuktaki yeteneğinin hakkını bir kez daha verdi.



İŞTE SARUHAN ZİNCİR
4 ocak 2019'da vizyona girecek olan yeni filminde İstanbul'da yaşama tutunmuş, Adanalı 'Sarı' lakaplı Saruhan'a hayat veriyor.



BABA KIVANÇ
Ünlü oyuncu, son filmi 'Hadi Be Oğlum'daki rolüyle herkesi ağlattı.




ROMANTİK KIVANÇ
Kıvanç Tatlıtuğ, yine Yılmaz Erdoğan imzası taşıyan 'Kelebeğin Rüyası'ndaki rolü için 20 kilo vermişti.



MAFYA KIVANÇ
Oyuncu, Ezel'deki 'Sekiz' karakteri ile romantik genç imajından sıyrılmıştı.