Amine Gülşe İngiltere'de 'en güzel yengeler' listesine girdi

Arsenal’in yıldızı Mesut Özil’in rakiplerine attığı gollerden sonra bu kez aşkından diğer yengelere güzellik çalımı geldi. Amine Gülşe, İngiliz taraftarlarının oylarıyla ‘en güzel yengeler’ listesine üçüncü sıradan girdi. İlk sırada ise Dele Alli’nin sevgilisi Ruby Mae var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2018 Güncelleme 29 Eylül 2018, 02:43
Amine Gülşe İngiltere’de ’en güzel yengeler’ listesine girdi

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Ligi'nin başlamasıyla, dünyaca ünlü futbolcuların sevgilileri de İngiltere manşetlerine çıktı. 'whalebets.com' internet sitesi, bu sezon Premier Lig'de forma giyen futbolcuların sevgilileri arasında 'hangisinin en güzel' olduğunu seçti. Okurları arasında bir anket yapan site, 'en güzel ilk 10 yengeyi' belirledi. Listenin zirvesine Tottenham'ın yıldızı Dele Alli'nin seksi sevgilisi Ruby Mae yerleşti. Esmer güzeli, Manchester United'ın golcüsü Alexis Sanchez'in aşkı Mayte Rodriguez takip etti.

İNGİLTERE'DE DE TESCİLLENDİ
Arsenal'de forma giyerek göğsümüzü kabartan Mesut Özil'in nişanlısı Amine Gülşe ise listeye üçüncü sıradan girerek güzelliğini bu kez İngiltere'de tescilledi. 2014'te Miss Turkey seçilen Gülşe, İngiliz taraftarın oylarıyla ilk 10 kişilik güzeller listesine üçüncü sıradan girdi. Amine Gülşe, böylece dünyaca ünlü yıldız futbolcular Harry Kane, David De Gea ve Cesc Fabregas'ın sevgililerine güzelliğiyle çalım attı.



RUBY MAE & DELE ALLI
Tottenham'ın yıldızı Dele Alli'nin sevgilisi, seksi pozlarıyla listenin ilk sırasına yerleşti.



MAYTE RODRIGUEZ & ALEXIS SANCHEZ
Manchester United'ın Şilili golcüsü Alexis Sanchez, aktris Mayte Rodriguez ile bir dargın bir barışık aşk yaşıyor.



AMİNE GÜLŞE & MESUT ÖZİL
Arsenal'in yıldızı Özil'in nişanlısı Gülşe için sitede "Hem güzel, hem sempatik hem de seksi" yorumu yapıldı.