Aşk baskını | Dilan Çıtak - Aleyna Tilki kapışmasında ikinci perde

Şarkıcı Aleyna Tilki için ‘Star değil’ diyen Dilan Çıtak, Tilki fanlarının gazabına uğradı. Bir klavye delikanlısı eleştiride kantarın topuzunu kaçırdı. Levent Dörter de önceki gün nişanlısına hakaret eden takipçiye hesap sormak için evini bastı. Ancak Dörter, genci evinde bulamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2018 Güncelleme 28 Eylül 2018, 03:15
Aşk baskını | Dilan Çıtak - Aleyna Tilki kapışmasında ikinci perde

İÇİNDEKİLER



Aleyna Tilki ile Dilan Çıtak Tatlıses'in kavgasına Tatlıses'in nişanlısı Levent Dörter de karıştı. Önceki gün Aleyna'nın bir hayranı Tatlıses için şu çirkin eleştiriyi yaptı: "Aleyna, kendi imkanlarıyla zirveye oturdu. Dilan ise nikahsız dünyaya gelmiş, tıpkı İdo gibi… Sesi yok, tipi hiç yok. Çirkin ötesi bir kadın. Kıskançlığından Aleyna'ya çamur atıyor." Bir klavye delikanlısının yaptığı bu çirkin yorumu gören Dörter ise haklı olarak küplere bindi.



KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU!

Müzisyen, nişanlısına hakaret eden kişiye "Seni çıktığın yere geri sokarım. Haddini aşmadan eleştir" diye karşılık verdi. Takipçi de "Lan dümbük. Sen nesin ki sevgilin ne ola?" diye hakaretlerini sürdürdü.




"Dikkat et kendine. Sonra ah'lar, vah'lar çare olmuyor. İnsan ol azıcık. Yoksa insan ederim seni!" diyerek kavgayı sürdüren Levent Dörter, daha sonra kavga ettiği takipçinin kendisini çağırdığı adrese gitti. Verilen adresi basan müzisyen, klayve delikanlısını orada bulamayınca şöyle dedi: "Bu şahıs, ettiği küfürleri konuşmak için gittiğim adreste bulunamadı!"