Asın bayrakları

Çağatay Ulusoy önceki gün resmen Hollywood yıldızlarının ajansı United Talent Agency’nin kadrosuna girdi. Ünlü oyuncunun menajeri bu güzel haberi, ‘Asın bayrakları’ paylaşımıyla duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2018 Güncelleme 15 Eylül 2018, 02:26
Asın bayrakları

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin son dönemdeki en gözde aktörlerinden Çağatay Ulusoy, artık resmen Hollywoodlu!.. 27 yaşındaki yakışıklı oyuncunun menajeri Engin Aykanat, geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü yetenek ajanslarından biri olan United Talent Agency ile görüşmeler yaptı. Bu görüşmeler sonrası birkaç kere ajans yetkilileriyle bir araya gelen Çağatay Ulusoy, görüşmelerin olumlu geçmesi üzerine geçtiğimiz gün soluğu yeniden Los Angeles'ta almıştı.



Ulusoy, önceki gün de ajansın dünyaca ünlü patronu Jeremy Zimmer ile bir araya geldi. Johnny Depp'ten Angelina Jolie'ye kadar birçok dünyaca ünlü ismin bugünkü şöhretinde büyük pay sahibi olan Zimmer, Çağatay Ulusoy'u ajans bünyesine katmaktan mutlu olacağını dile getirdi. Ve bu görüşme üzerine Ulusoy, imzasını atarak artık resmen United Talent Agency kadrosuna dahil oldu. Menajer Engin Aykanat da bu haberi instagram'dan "Asın bayrakları" paylaşımıyla herkese ilan etti.