Çeşme karıştı!

Kenan Doğulu’nun önceki gün Alaçatı’daki konseri, tatsız bitti. Magazin ve sosyete dünyasının akın ettiği konserde iki grup arasında kavga çıktı. VIP locada çıkan kavgaya, mekanın güvenliği müdahale etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2018 Güncelleme 16 Temmuz 2018, 00:04
Çeşme karıştı!

İÇİNDEKİLER



Önceki
gün Çeşme Alaçatı'nın lüks beach'i Spiaggia Grande'de düzenlenen Kenan Doğulu konseri, güzel başladı kötü bitti! Ünlü popçuyu ayakta dinlemenin bedelinin 200 liradan başlayıp 5 bin liraya kadar çıktığı konserin loca fiyatları ise 10 bin ile 20 bin lira arasındaydı. 4 saat süren muhteşem konseri Ralf-Sanem Tezman, Abdullah-Selin Burnaz, İzzet-Didem Antebi gibi sosyete dünyasının birçok ünlü ismi izledi. Ünlü şarkıcıyı dinlemek için kesenin ağzını açan tatilciler, konser sonuna doğru çıkan kavgayla ise neye uğradıklarını şaşırdı. Oğulcan Engin gibi birçok ünlü isimle sıkı dost olan Murat Karadeniz, arkadaşlarıyla 20 bin liralık locada eğlenirken sözlü tartışmaya girdi. Locadaki iki grup arasında bir anda büyüyen kavga sırasında şişeler kırıldı, bardaklar havada uçuştu. Güvenliğin olaya müdahale etmesiyle, neyse ki yaralanan olmadı.



Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz, en öndeki standlardan birinde doyasıya eğlendi.



SİREN ERTAN - ERSiN KAYALAR
Çiçeği burnunda evli çift, konseri 15 bin liralık özel localardan birinde izledi.



SANEM-RALF TEZMAN
Sosyetik çift, konserine gittikleri Kenan Doğulu ile yıllardır yakın arkadaş.



EĞLENCE YAĞMURU
Aşkları tam gaz devam eden Yağmur Ünal ile Kasım Garipoğlu da Kenan Doğulu konserindeydi. Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Ünal, sosyetik sevgilisiyle olan bu fotoğrafını sosyal medyada paylaşırken zafer işareti yapmayı da ihmal etmedi.


Ünlü isimlerle sıkı dost olan Murat Karadeniz'in karıştığı kavga, kısa sürede büyüdü.



​HALİL ÇİLİNGİR