Çeşme karıştı!
Kenan Doğulu’nun önceki gün Alaçatı’daki konseri, tatsız bitti. Magazin ve sosyete dünyasının akın ettiği konserde iki grup arasında kavga çıktı. VIP locada çıkan kavgaya, mekanın güvenliği müdahale etti
Giriş Tarihi:


Öncekigün ÇeşmeAlaçatı'nınlüksbeach'i SpiaggiaGrande'dedüzenlenenKenan Doğulukonseri,güzel başladı kötü bitti! Ünlüpopçuyu ayakta dinlemeninbedelinin 200 liradanbaşlayıp 5 bin lirayakadarçıktığı konserin loca fiyatları ise 10 binile 20 bin liraarasındaydı. 4 saat sürenmuhteşem konseri Ralf-Sanem Tezman,Abdullah-Selin Burnaz, İzzet-DidemAntebigibi sosyete dünyasının birçokünlü ismi izledi. Ünlü şarkıcıyı dinlemekiçin kesenin ağzını açan tatilciler, konsersonuna doğru çıkan kavgaylaiseneye uğradıklarını şaşırdı. OğulcanEngingibi birçok ünlü isimle sıkıdost olan Murat Karadeniz,arkadaşlarıyla 20 bin liralıklocada eğlenirkensözlütartışmaya girdi. Locadakiiki grup arasında bir andabüyüyen kavga sırasındaşişeler kırıldı, bardaklarhavada uçuştu.Güvenliğinolaya müdahale etmesiyle,neyse ki yaralanan olmadı.

Burcu Esmersoy ile eşi Berk Suyabatmaz, en öndeki standlardan birinde doyasıya eğlendi.

SİRENERTAN - ERSiNKAYALAR
Çiçeği burnunda evli çift, konseri 15 bin liralık özel localardan birinde izledi.

SANEM-RALFTEZMAN
Sosyetik çift, konserine gittikleri Kenan Doğulu ile yıllardır yakın arkadaş.

EĞLENCE YAĞMURU
Aşkları tam gaz devam eden Yağmur Ünal ile Kasım Garipoğlu da Kenan Doğulu konserindeydi. Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Ünal, sosyetik sevgilisiyle olan bu fotoğrafını sosyal medyada paylaşırken zafer işareti yapmayı da ihmal etmedi.

Ünlüisimlerlesıkı dostolan MuratKaradeniz'inkarıştığıkavga, kısasüredebüyüdü.
HALİL ÇİLİNGİR
