Çeşmeden para akıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2018 Güncelleme 14 Temmuz 2018, 02:54
Çeşmeden para akıyor

İÇİNDEKİLER



Son
yıllarda sadece İzmirliler'i değil başta İstanbullular olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından tatilcileri ağırlayan Çeşme, popülerliğini fiyatlara da yansıttı. Pahalılık konusunda Bodrum'la yarışan Çeşme, bu sezon Zio Beach'te servis edilen 500 liralık ıstakozlu pizzasıyla gündem oldu. Özellikle Aya Yorgi Koyu'ndaki beach'lerde deniz keyfi yapmanın hayli pahalı olduğu Çeşme'de akşam yemeğinin bedeli kişi başı bin liraya kadar çıkıyor.

YILDIZLI ADRES...
Alaçatı'daki Spiaggia Grande isimli mekan; 12 adet VIP locası ve 4 adet de deniz locasıyla magazin ile sosyete dünyasının ünlü isimlerinin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Önceki gün Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ile güzel nişanlısı Amine Gülşe'nin de tercih ettiği deniz localarının fiyatı iki şişe içecek dahil 3 bin lira! Burcu Esmersoy'dan Şeyma Subaşı'na Arda Turan'dan Aslışah Alkoçlar'a kadar sosyete ve magazin dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin tercih ettiği mekan, bu akşamki Kenan Doğulu konseri için de şaşırtıcı fiyatlar belirledi.


LOCA 20 BİN LİRA!
Ünlü popçuyu ayakta dinlemenin bedeli 200 liradan başlıyor ve 5 bin liraya kadar çıkıyor. Ancak bu akşamki konseri, sosyete dünyasının ünlü isimleri gibi localardan oturarak izlemek isteyenler ise kesenin ağzını açmak zorunda. 10 bin ile 20 bin lira arasında değişen loca fiyatlarına meyve ve kuruyemiş gibi ikramlıklar ile limitli sayıda içki dahil...


'YOK' ARTIK
Alaçatı, sadece deniz keyfi yapmak isteyenler değil Ege'nin leziz mezelerini tatmak isteyenlerin de tercihi. Popüler mekanlarda akşam yemeğinin kişi başı bin liraya kadar çıktığı Alaçatı'daki restoranlar, buna rağmen yoğun ilgi görüyor. Alaçatı'nın popüler mekanlarından Veranda gibi restoranda cumartesi akşamı için rezervasyon yaptırmak isteyenlere, "Eylül'e kadar hiçbir cumartesi akşamı yerimiz yok" yanıtı veriliyor.


Burcu Esmersoy ile Şeyma Subaşı da sık sık Spiaggia Grande adlı mekana gidiyor.



Çeşme'de olan Mesut Özil ile Amine Gülşe, rahat etmek için 3 bin liralık locadan 2 adet kapadı!


İNSAN SELİNE İNANAMADI!
İngiliz takımı Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan da Çeşme'de tatilde. Alaçatı'daki kalabalığa şaşıran yıldız futbolcu, insan selinin yaşandığı sokağın videosunu çekip instagram'da paylaştı.



ÖZGE GÜRCAN