Baba mutluluk

Magazin dünyasının ünlüleri Babalar Günü’nü sevinçle kutladı. Kimi çocuğuyla poz verdi kimi de dünyaya gelmesini heyecanla beklediği bebeğine duygu dolu mesaj yolladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2018 Güncelleme 18 Haziran 2018, 02:09
Baba mutluluk

İÇİNDEKİLER



SEVGİ DOLU
KUTLAMA
ÜNLÜ oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'dan Babalar Günü'ne özel duygusal paylaşım… Kızlarına 6 aylık hamile olan sosyetik güzel, oğulları Emir Aras'la ABD'de tatil yaptığı eşinin Babalar Günü'nü şu mesajla kutladı: "Ben böyle bir kocaya sahip olduğum için; çocuklar böyle bir babaya sahip oldukları için çok şanslıyız. Biri karnımda diğeri kucağımda seni çok seviyoruz."


ŞÜKRAN UNUTMADI KIZLARI
Mihran'a 7 aylık hamile olan Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin'in Babalar Günü'nü duygusal bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncu, karnına dokunan eşiyle çekilen pozunu "Elin hep üzerimizde olsun. Babalar Günü'n kutlu olsun aşkım" notuyla paylaştı.


MEGA POZ MEGASTAR
Tarkan, baba adayı olarak ilk Babalar Günü'nü kutladı. Tarkan, 7 buçuk aylık hamile eşi Pınar Tevetoğlu'yla objektif karşısına geçti. Tarkan, "Bütün babaların ve baba adaylarının Babalar Günü kutlu olsun" dedi.


EN MUTLU GÜN
SELİN Gökbakar, eşi Şahan Gökbakar'ın muhteşem bir baba olduğunu bir kez daha ilan etti. Selin Hanım, eşiyle paylaştığı bu kareye "Önce hayatımın anlamı oldun, sonra sayende hayalini kurduğum hayatın anlamlarına kavuştum" notu düştü.


CEM'İN KIYMETLİSİ
KOMEDYEN Cem Yılmaz, babası Arif Yılmaz'a çok özel bir jest yaptı. Komedyen, babasını 30 yıl önce staj yaptığı Çınar Otel'e götürdü. Yılmaz, babasına elleriyle böyle yemek yedirdi.



'BENIM İLK AŞKIM'
PELİN Öztekin de Babalar Günü'nü es geçmedi. Öztekin, "İlk aşkım" dediği babası Rasim Öztekin'le pozunu paylaşıp usta oyuncuya olan sevgisini gözler önüne serdi.