Ayrılık itirafı!

Önceki akşam İstMarina AVM’de konser veren Murat Boz, Aslı Enver’le ayrıldığını ilk kez itiraf etti. ‘Aslı çok değerli bir insan’ diyen ünlü popçu, ilişkinin bitme nedenini ise söylemekten kaçındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2018 Güncelleme 22 Nisan 2018, 01:36
Ayrılık itirafı!

İÇİNDEKİLER

Son günlerde Aslı Enver'le ayrıldığı konuşulan Murat Boz, önceki akşam Kartal'daki İstMarina Alışveriş Merkezi'nde muhteşem bir konsere imza attı. Boz, "Ayrılık haberleri doğru mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Evet doğru. Bunu da size ilk defa açıklamış olayım. Aslı çok değerli bir insan. Bunlar iki kişi arasında olan şeyler. Böyle olması gerekiyormuş, böyle oldu."

'NEDENİ BİZE ÖZEL KALSIN'
Evlilikten korktuğu için ilişkisini bitirdiği iddia edilen 38 yaşındaki şarkıcı, "Konuşmadığımız zaman bir çok fikir üretiliyor. Yazılana çizilene bakmayın. Bunlar yazılıp çizilmeye de devam edecektir. Ama bunlar iki kişi arasında özel olan şeyler" diyerek haberleri yalanladı. Sahnede sevilen şarkısı 'Özledim'i diz çökerek seslendiren Murat Boz, bir hayranının "Ne kadar da içten söyledin. Özledin mi peki?" diye bağırması üzerine ise gülmekle yetindi.



Boz, ABD tatili dönüşü ilk konserini İstMarina AVM'de verdi.
2 buçuk yıldır aşk yaşayan çiftin ayrılığı, hayranlarını üzdü.