Merve Boluğur yeni sevgilisiyle yakalandı!

Nişantaşı'nda bir erkek arkadaşıyla yakalanan oyuncu Merve Boluğur, gazetecileri fark edince arkadaşını başını kaldırmaması konusunda uyardı.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2018, 00:00 Güncelleme 21 Nisan 2018, 16:56
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle yakalandı!

İÇİNDEKİLER

BÜYÜK PANİK
Popçu Murat Dalkılıç'la olan evliliğini geçtiğimiz Eylül'de boşanan Merve Boluğur'un büyük paniği! Önceki gün otomobilinde bir erkek arkadaşıyla görüntülenen Boluğur tepkisiyle herkesi şaşırttı.

'ACABA YANINDAKİ YENİ SEVGİLİSİ Mİ?'
Milliyet'in haberine göre; Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra yeni bir ilişkisi olmayan Merve Boluğur, hemen her yerde 'yeni sevgilim olursa elinden tutar karşınıza çıkarım' diyordu. Geçtiğimiz gün aracının içinde bir erkek arkadaşıykla görüntülenen oyuncu büyük bir panik yaşadı. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Boluğur arkadaşına 'Gazeteciler var, sakın başını kaldırma!" uyarısında bulundu. Merve Boluğur'un bu paniği 'Acaba yanındaki yeni sevgilisi mi?' sorusunu akıllara getirdi.

2017'DE SONA ERMİŞTİ
Oyuncu Merve Boluğur'un Murat Dalkılıç'la iki yıllık evliliği Eylül 2017'de sona ermişti.

YALANLAMIŞTI!
Kısa bir süre önce Boluğur'un adı İzmirli işadamı Emir Aydemir'le anılmıştı. Merve Boluğur, o iddiaları sosyal medya hesabından, "Arkadaşlar yalan yanlış haberler dolaşıyor. Ben de sizlerden duyuyorum. Hayatımda biri olsa zaten herkes bunu bilir" mesajıyla yalanlamıştı.