Vatana millete 'Can feda'

Başrollerini Burak Özçivit ile Kerem Bürsin’in paylaştığı ‘Can Feda’ filmi için hiçbir masraftan kaçınılmadı. 6 Nisan’da vizyona girecek film için Bilecik’teki bir köy, Suriye’deki Türkmen köyüne dönüştürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2018 Güncelleme 15 Mart 2018, 02:01
Vatana millete ’Can feda’

İÇİNDEKİLER

Burak Özçivit ile Kerem Bürsin'in başrolünü paylaştığı 'Can Feda' filminin fragmanı önceki gün görücüye çıktı. Özçivit'in aynı zamanda yapımcısı da olduğu filmin fragmanı sosyal medyaya damga vurdu. YouTube'da yaklaşık 1 milyon kişi tarafından izlenen 'Can Feda'nın fragmanı, Burak Özçivit'in instagram hesabında da izlenme ve paylaşım rekoru kırdı. Kahraman 2 askerin hikayesini anlatan 'Can Feda'nın Hollywood filmlerini aratmayan aksiyon sahneleri sinemaseverleri heyecanlandırdı.


250 KİŞİLİK EKİP, 1 YIL BOYUNCA ÇALIŞTI
Türk askerinin olağanüstü şartlardaki gücünü ve yüreğini anlatan film için iki ünlü oyuncunun yanı sıra, dev bir prodüksiyon ekibi 10 hafta boyunca çekim yaptı. Film için Eskişehir'e kurulan platoda bir kasaba inşa edildi. Hikaye gereği özel timin gittiği sınır ötesi operasyon için Bilecik Zemzemiye Köyü'nün bir bölümü Suriye'de bir Türkmen köyüne dönüştürüldü. 250 kişinin emek verdiği film, 6 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak. Fragman sonrası yapılan yorumlar ise filmin gişede başarılı olacağının sinyalini verdi.


Film için sıkı bir kampa girerek dövüş dersleri alan Burak Özçivit'in bu sahnesi "Hazırlıklar işe yaramış" dedirtti.


HOLLYWOOD FİLM GÖRSÜN
Yürekleri ağza getirecek çatışma sahnelerinde 2 binin üzerinde yardımcı oyuncu görev aldı.
Hiçbir masraftan kaçınılmayan filmde 300 araç kullanıldı.
Araçların 15 adedi, çeşitli çatışma anlarında havaya uçuruldu.
Çeşitli ebatlarda 3 bin adet silahla 100'ün üzerinde farklı mühimmat kullanıldı.
2 bin 500 adet el bombası patlatıldı.