Ahmet Kural'dan Sıla'yı üzecek itiraf

Evlenecekleri konuşulurken şok bir kararla ayrılan Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu çifti gündemden düşmüyor.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 26 Şubat 2018, 20:03
Ahmet Kural’dan Sıla’yı üzecek itiraf

İÇİNDEKİLER

Yaşadıkları aşk kadar ani gelen ayrılıklarıyla da gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural-Sıla ilişkisinin neden bittiği hala merak edilirken, Ahmet Kural, söylediği sözlerle şoke etti.

Yeni filmi Ailecek Şaşkınız ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Ahmet Kural çok konuşulacak itiraflarda bulundu.

"HİÇ AŞIK OLMADIM"
Şarkıcı Sıla'yla 10 aylık ilişkisini noktalayan Ahmet Kural, biten ilişkisi hakkında konuşmadan aşkın tarifini yaptı. Tarifinde "Aşka inandım ama hiç aşık olmadım" diyen Ahmet Kural açıklamasıyla şaşırttı.

AŞKIN TARİFİNİ YAPTI
İşte Ahmet Kural'ın aşk tarifi: "İlahi aşk var efendim. Abiye duyulan aşk var, meslek aşkı var, bir kadına duyulan aşk var... Bu aşklar olmazsa olmuyor... Aşk güzel bir şey ya. Ama hayatını güzelleştiriyorsa güzel. Hayatına değer katması lazım. Onun dışında bir de aşka inanmak diye bir şey var."

"Hiç aşk acısı çektiniz mi?" sorusuna "Aşka inandım ama hiç aşık olmadım" diyen Ahmet Kural; verdiği yanıtla herkesi şoke etti.

Ahmet Kural'ın bu açıklamasından sonra Sıla ile aşk yaşarken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada tekrar gündeme geldi.

Sosyal medya kullanıcıları bu fotoğrafı paylaşarak şu yorumları yaptı:

'Aşık değilsen nasıl böyle baktın?'

'Yapma be Ahmet bu da mı yalan?!'

'İnanmadık....'

'Bence yalan söylüyor'

'Değişik bir açıklama'

'Sıla buna güldü'

Öte yandan, ayrılıktan sonra Sıla saçlarını kestirdi ve önce kızıla boyattı. Sonra da sarıya boyattı.

Günaydın köşe yazarı Ayşe ÖZYILMAZEL, Sıla'nın saçlarındaki dikkat çeken değişimi yorumlamıştı.

İşte o yazıdan satır başları:

"Bir kadının ruh halini öğrenmek için saçlarına bakacaksın. Çünkü ikisi pararel ilerler. Bir kadının özel hayatı hakkında tespitte bulunmak için dört şeye bakarsın; Gözünün ferine, iş hayatının vaziyetine, Instagram paylaşımlarına ve tabii ki saçlarına..."

"Ama özellikle de saçına! Çünkü kuaförü; kadının antidepresanı, kara kutusu ve can dostudur. Sıla, geçtiğimiz aylarda birçok kez saçının modelini ve rengini değiştirdi. Özellikle son modeli bu ayrılığın sinyalini vermişti. Geçen gün arkadaşlarım; "Ne olacak Sıla'nın bu saçları" dediklerinde; "Ayrılık olacak, ne zannettiniz" demiştim. Haklı da çıktım."