Welcome to Vietnam

Arzu Sabancı ve sosyetik arkadaşları Vietnam’daki festivale katıldı. Türkiye’de her adımları haber olan sosyetik güzeller, bu kez tesadüf eseri bir Vietnam gazetesinde haber oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2018 Güncelleme 25 Şubat 2018, 01:31
Welcome to Vietnam

İÇİNDEKİLER

Cemiyet dünyasının ünlü isimleri Arzu Sabancı, İdil Gazi, Dilek Türker, Emine Kamışlı ve Demet Hanif, bu kez Vietnam'a çıkarma yaptı.



Çin ve Vietnam halklarının ortaklaşa kutladığı Bahar Bayramı dolayısıyla düzenlenen festivallere de katılan Arzu Sabancı ve arkadaşları, adeta Vietnam'ın altını üstüne getirdi. Tarihi ve turistlik bölgeleri gezen sosyetikler, Cruise gemisi ile Halong Körfezi'nde keyif yaptı.

'COŞKUYLA KARŞILADILAR'

Sosyetik güzeller, Unesco Dünya Miras Listesi'nde yer alan Halong Bay'da helikopterle gezinti yaparak tatillerine havalı şekilde devam etti. Birçok sanat galerisini gezen Sabancı ve arkadaşları, renkli tatillerinden bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Türkiye'de sık sık haber olan sosyetik güzeller, bu kez tesadüfen haber oldu.



Vietnamlı bir gazeteci Arzu Sabancı ve arkadaşlarının fotoğrafını çekti. 'Viêt Nam News' gazetesinde kendi fotoğrafını gören Arzu Sabancı, şaştı kaldı. Gazetenin küpürünü sosyal medyada paylaşan Arzu Sabancı, "Bizi coşkuyla karşıladılar" diyerek espri yaptı.