Hoşgeldin Çağatay

Yaklaşık 4 aylık ABD macerası geçtiğimiz günlerde sona eren Çağatay Ulusoy, İstanbul’a hızlı döndü! Yakışıklı oyuncu, önceki gece Emirgan’daki bir kulüpte meslektaşı Bestemsu Özdemir’le yakınlaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2018 Güncelleme 25 Ocak 2018, 00:00
Hoşgeldin Çağatay

İÇİNDEKİLER

Oyunculuk ve dil eğitimi almak için yaklaşık 4 aydır ABD'de olan Çağatay Ulusoy, İstanbul'a döner dönmez soluğu gecelerde aldı. Kendi gibi oyuncu Duygu Sarışın'la aşkı geçtiğimiz ay biten Ulusoy, sürpriz bir isimle yakınlaştı. Ulusoy, 1 ay önce oyuncu Can Yaman'la ayrılan Bestemsu Özdemir'le önceki akşam Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekandaydı. Mekana ayrı ayrı giren ikili, ilerleyen saatlerde samimiyeti ilerletti. Özdemir, meraklı bakışlara aldırmadan Ulusoy'la dans ederken de içeriye eski aşkı Can Yaman girdi. Ancak güzel oyuncu, keyfini hiç bozmadı.


TAKTİK YAPTILAR AMA...
Eğlence sonunda çıkışa yönelen ikili, görüntülenmemek için taktik yaptı. Bestemsu Özdemir, "Sen git arkandan geliyorum" diyerek Çağatay Ulusoy'u önden gönderdi. Taksiyle Etiler Maya Sitesi'ne giden Ulusoy, hızla apartmana girdi. Yarım saat sonra da otopark kapısından siteye giren Özdemir, Ulusoy'la burada bir araya geldi.


OBJEKTİFTEN KAÇMADI
Gazetecileri atlatmaya çalışan Ulusoy, başarılı olamadı. Ünlü oyuncu, Özdemir'le buluşacağı siteye girerken böyle yakalandı.



Doğan SAVAŞ