Yardımseverlikte ünlüler

Çok sayıda ünlü, yardım seferberliği ilan etti. Demet Akalın, Emre Altuğ ve Didem Soydan gibi isimler, sokaklarda kekik satan Abdurrahman dede için harekete geçti. Gülşen de 2 yıldır hastanede şifa arayan felçli Taycan için devreye girdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2017 Güncelleme 02 Aralık 2017, 00:01
Yardımseverlikte ünlüler

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin yakından tanıdığı isimler, yardım çığlığına kulak verdi. Antalya'da 86 yaşındaki Hacı Abdurrahman dede, dağdan topladığı kekikleri sokakta satarak torunlarının bakımını üstlendi.



Sanat camiası, yaşlı adamın dramından etkilendi. Demet Akalın, Gonca Vuslateri, Didem Soydan, Emre Altuğ ve Azra Akın gibi çok sayıda ünlü isim, yaşlı adam ve ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını müjdeledi. Şarkıcı Gülşen de İstanbul'da 2 yıl önce motosiklet kazası sonucu felç kalan Taycan Yedican (28) için harekete geçti. Kazanın ardından komaya giren ve felçli bir şekilde 2 yıldır hastanede yatan Taycan'ın tedavisi için aylık 20 bin lira gerekti. Gülşen, başlatılan yardım kampanyasına destek verdi. Gülşen, Instagram'dan "Yirmili yaşlarını 2 yıldır hastanede felçli bir şekilde şifa bekleyerek geçiren dostumuz için elimden geleni yapmaya hazırım. Aynı hassasiyeti gösterip ilgilenecek olan herkese şimdiden teşekkürler ederim" dedi.




2 yıl önce trafik kazası geçiren Taycan'ın eski halinden eser kalmadı.






Şarkıcı Gülşen, tedavisi için ayda 20 bin liraya ihtiyacı olan Taycan'a destek sözü verdi. Vatandaşları da yardım kampanyasına davet etti.







ÖRNEK DAVRANIŞ
Şarkıcı Ebru Yaşar'ın işadamı eşi Necat Gülseven de iyilik için kolları sıvadı. Diyarbakır'da derme çatma bir evde yaşayan 3 çocuklu Ahmet Şükriye Duru çiftine sahip çıktı. Gülseven, belediye tarafından evleri onarılan ailenin halıdan sobaya kadar tüm ev ihtiyaçlarını karşıladı.


HALİL ÇİLİNGİR