Eşref Kolçak'tan Cengiz Semercioğlu'na sert tepki

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından 90 yaşındaki Eşref Kolçak oğlu Harun Kolçak’ın vefatının ardından konuştu. Baba Kolçak Hürriyet gazetesinin magazin yazarı Cengiz Semercioğlu’na “terbiyesizlik” diyerek tepkisini gösterdi.

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 29 Temmuz 2017, 16:21
Eşref Kolçak’tan Cengiz Semercioğlu’na sert tepki

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sanatçı Harun Kolçak'ın toprağa verilmesinin ardından 24 saat bile geçmemişken, Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, merhum sanatçı hakkındaki yazısıyla büyük tepkilere neden olmuştu. Yazdığı yazıda sanatçının hayattayken uyuşturucu kullandığı suçlaması getiren Cengiz Semercioğlu'na en çok baba Yeşilçam ustası Eşref Kolçak içerledi. Eşref Kolçak Posta gazetesinde bugün yayınlanan röportajında şunları söyledi:

"Adamı tanımam... Cengiz Semercioğlu diye biri yazmış. Ya bu kadar terbiyesizlik olur mu? Ayıptır! Ölen birini kötüleyerek ne kazanırsın be adam. Alkol tamam... Ama Harun katiyen uyuşturucu kullanmadı. Doktoru da açıkladı. O yazıyı yazana küfür bile etmem!"

Semercioğlu'na geçtiğimiz gün de ATV'nin reyting rekortmeni dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da "magazin baronu" diyerek tepki göstermişti.