Helin’in saad'ET'i

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar yeni bir aşka yelken açtı. 2016’da Serhan Bora’dan boşanan küçük Avşar, kalbini Gürkan Şef olarak ünlenen etçi Gürkan Topçu’ya kaptırdı. İkilinin 1 aylık aşkı, önceki gün ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2017 Güncelleme 12 Temmuz 2017, 00:00
Helin’in saad’ET’i

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar'ın yüzü aşktan yana sonunda güldü. 10 ay evli kaldığı Serhan Bora'dan Aralık 2016'da boşandıktan sonra kalbini bir süre aşka kapatan Helin Avşar, geçtiğimiz günlerde "Güzel bir ilişki yaşıyorum. Ama ismi şimdilik bende saklı demişti." Ünlü tasarımcının sır gibi sakladığı bu isim önceki gün ortaya çıktı.

1 AYDIR BİRLİKTELER
Avşar, gecce.com'un iddiasına göre aradığı mutluluğu ünlü şef Gürkan Topçu'da buldu. 'Gürkan Şef' olarak bilinen Topçu'yla gizli gizli görüşen tasarımcının, son 1 aydır da ünlü etçiyle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Uzun süredir ikili hakkında aşk yaşadıkları dedikoduları kulislerde konuşuluyordu.


Helin Avşar; Nişantaşı, Dubai, Londra ve dünyanın daha birçok yerinde hizmet veren Gürkan Şef'in İstanbul Etiler'deki mekanının müdavimi…

ABLA NE DİYECEK?
33 yaşındaki şefle birlikte olduğu iddia edilen 39 yaşındaki Helin Avşar, bu dedikodulara kulaklarını tıkayıp aşkını yaşamayı tercih etti. Türkiye'nin en iyi steak house restoranlarından birine sahip olan Gürkan Şef zincirlerinin sahibi Gürkan Topçu ile yeni bir aşka yelken açan Helin Avşar, iddialar karşısında sessizliğini koruyor… Bu aşka abla Hülya Avşar'ın nasıl tepki vereceği de merak konusu.

EVLİLİK 10 AY SÜRDÜ
Geçtiğimiz yıl evlendiği Serhan Bora'da aradığı mutluluğu bulamayan Helin Avşar, evliliğini sürdürmek için çok çabalasa da ikili, Aralık 2016'da tek celsede boşandı.