İhaneti 'pek'sever!

Hakkında sürekli çapkınlık dedikodusu çıkan Ozan Doğulu, sonunda faka bastı! Önceki gece Arnavutköy’deki bir mekanda Tuba Peksayar’la eğlenen evli ve çocuklu müzisyen, sosyetik güzelle dudak dudağa yakalandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2017 Güncelleme 16 Mart 2017, 00:00
İhaneti ’pek’sever!

İÇİNDEKİLER

ÇapkınlıklarI dilden dile dolaşan Ozan Doğulu, önceki akşam "Huylu huyundan vazgeçmez" dedirtti. Ece Doğulu'yla 10 yıllık evliliğinden 3 kızı olan müzisyen, Tuba Peksayar ile Arnavutköy'deki Whisper adlı mekanda çapkınlık yaparken yakalandı. Aralarında Peksayar'ın da olduğu arkadaş grubuyla eğlenen Doğulu, alkolün de etkisiyle sosyetik güzelle samimiyeti ilerletti. Çevredekilerin bakışlarına aldırmadan uzun uzun birbirlerine sarılan ikili, sabahın ilk ışıklarına dek barda sarmaş dolaş oturdu. Ozan Doğulu ile Tuba Peksayar, daha da ileri gidip birbirlerini öpücüklere boğdu. Saatlerce baş başa oturan ikilinin keyfi mekan çıkışında gazetecileri görünce kaçtı.

'ARKADAŞIM' DEDİ AMA...
Sabah 6'da mekandan çıkan Ozan Doğulu'yla Tuba Peksayar, görüntü alındığını fark edince panik oldu. İkili, mekanın ışıklarını kapattırıp kaçış planı yapmaya başladı. Doğulu, bir arkadaşı aracılığıyla gazetecilerden gitmelerini istedi. Olumsuz yanıt alan çapkın müzisyen, çaresiz Peksayar'ı bırakıp mekandan ayrıldı. Ozan Doğulu, alkolü fazla kaçırdığı için yürümekte de zorluk çekti. İhanet sorularını geçiştirmek isteyen müzisyen, bir köpeği sevip "Sokak köpeklerini korumak lazım" diyerek de güldürdü. Doğulu'dan 10 dakika sonra kapıda beliren Tuba Peksayar, müzisyenle yakınlaşması sorulunca "Ozan arkadaşım be" diyerek apar topar aracına bindi. Bu arada Tuba Peksayar'ı instagram'dan takip eden Ece Doğulu'nun eşinin kendisine arkadaşıyla ihanet ettiğini öğrendiğinde ne diyeceği merak konusu...

DUDAK DUDAĞA
Temmuz 2014'te 2 yıllık eşi Mutlu Şimaylı'dan boşanan Tuba Peksayar, 'arkadaşım' dediği evli ve çocuklu Ozan Doğulu'yla dudak dudağa öpüşürken işte böyle yakalandı!



SARMAŞ DOLAŞ
Mekanda bir dakika bile ayrılmayan ikili, sabahın ilk ışıklarına dek sürekli birbirlerine dokundu. Gece boyunca Tuba Peksayar'a sarılan Ozan Doğulu, buram buram ihanet kokan gecenin sonunda ise sosyetik güzeli orada bırakıp mekandan tek başına çıktı.



Gergin olduğu gözlenen Tuba Peksayar, gazetecilerle göz göze gelmemek için yere bakıp hızla aracına bindi.


Gergin olduğu gözlenen Tuba Peksayar, gazetecilerle göz göze gelmemek için yere bakıp hızla aracına bindi.



BU KEZ DE AFFEDECEK Mİ?
Bu ihanet, Ece Doğulu'yla 10 yıldır evli olan ve Arya, Lila, Elya isminde 3 kızı bulunan müzisyenin ilk vukuatı değil. Zira 2015'te de Duygu Çetinkaya ile Doğulu'nun adı çıkmıştı. O dönem 3. kızına hamile olan ve eşini affeden Ece Hanım, bakalım bu kez ihanete nasıl bir tepki verecek?

DOĞAN SAVAŞ