Geri vites!

Gamze Karaman’la Venedik’te evlenecek olan Nedim Keçeli, 1 buçuk milyon lira harcayacaktı. Bu rakamı çok bulan işadamının, otel ücretlerini misafirlere ödeteceği iddia edildi! Keçeli, ‘Masraflar benden’ çıkışı yaptı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2017 Güncelleme 16 Mart 2017, 00:00
Geri vites!

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin dilindeki düğünle ilgili şok iddia! Ünlü işadamı Nedim Keçeli'yle oyuncu Gamze Karaman'ın 6 Mayıs'ta Venedik'te gerçekleşecek düğünü için Seren Serengil, dün 'Duymayan Kalmasın' programında ilginç bir iddia ortaya attı. Venedik'teki San Clemente Adası'ndaki düğüne 250 kişi çağıran Keçeli, 80 bin euro (320 bin lira) karşılığında uçak kiralamıştı. Misafirlerinin konaklama masraflarını da karşılayacak olan Nedim Keçeli'nin düğün için 1 buçuk milyon lira ödeyeceği konuşulmuştu. Ancak Serengil, işadamının sadece uçak kiralayıp diğer masrafları misafirlerden karşılamasını beklediğini söyleyerek kafaları karıştırdı.

MAHCUP MU OLDU, DEDİKODU MU?
Seren Serengil, organizasyon şirketinin konuklara e-mail yoluyla otel alternatiflerinin yer aldığı bir liste gönderdiğini de söyledi. Listeye göre ikilinin mutlu gününde yanında olmak isteyen yakınları, konaklama için 2 bin 600 ile 12 bin lira arasında değişen bir otel ücreti ödeyecek. Bu iddia üzerine Nedim Keçeli, tüm masrafları kendisinin karşılayacağını söyledi. İşadamının bu açıklaması ise şu iki soruyu akıllara getirdi: "Düğün masrafını çok bulan Keçeli, konaklama için topu misafirlere atacakken konunun ortaya çıkması üzerine mahcup olup bundan vaz mı geçti?" ya da "Serengil'in öne sürdüğü iddia, tamamen dedikodudan mı ibaret?"


İşte ünlü çiftin düğününe davet edilen yakınlarına gönderdiği iddia edilen oteller ve ücretlerinin listesi...