Atakan-Ezgi aşkı belgelendi

Survivor’da aşk yaşadıkları iddia edilen Avatar Atakan ile Ezgi Avcı, dedikoduları ‘Dostuz’ diyerek inkar etti. Dilden dile dolaşan dedikodu, önceki gün ikilinin sarmaş dolaş fotoğrafıyla kanıtlandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2016 Güncelleme 23 Temmuz 2016, 01:36
Atakan-Ezgi aşkı belgelendi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz ay Atakan Arslan'ın şampiyon olmasıyla sona eren 'Survivor' yarışmasının en çok konuşulan olaylarından biri de 'Ünlüler' takımında birlikte yarışan Avatar Atakan ile Ezgi'nin yakınlığıydı... İki yarışmacı, ıssız adada birbirlerinden hiç ayrılmayarak dedikoduların alevlenmesini sağladı. İkili, yarışma boyunca haklarında çıkan aşk iddialarını "Çok iyi arkadaşız, dostuz, kardeşiz" gibi sözlerle yalanladı. Ancak gerçek, önceki gün Nişantaşı'nda ortaya çıktı. City's Alışveriş Merkezi'ne ilk giden isim Miss Turkey 3. Güzeli Ezgi Avcı oldu. Güzelliğiyle dikkat çeken Avcı, üst kattaki Big Chef's isimli restorana gitti.

GÖZLER ONLARDA
Gazetecilerin takip ettiği Ezgi, burada sürpriz bir isimle buluştu. Avatar Atakan, güzel modelden önce City's'e gelip buradaki restorana oturmuştu. Birbirlerine kavuşur kavuşmaz sarmaş dolaş olan çiftin o anları da objektiflere takıldı. Böylece aylardır çok konuşulan Ezgi ile Atakan aşkı da ilk kez belgelenmiş oldu. Gözler şimdi 'kardeş, dost' olduklarını söyleyen ikilide...