FETÖ'ye dev tokat

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin yıldızları ile yapımcısından ibretlik sözler... ‘Yaşasın demokrasi’ diyen Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, bir kez daha alkış aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2016 Güncelleme 20 Temmuz 2016, 02:03
FETÖ’ye dev tokat

İÇİNDEKİLER

'NET AÇIKLAMALAR YAPIN'
RACİ ŞAŞMAZ: "Darbeye açık şekilde karşı çıkmayan, demokrasiden yana net bir tavır almayan, FETÖ'nün kanlı kalkışmasının ve Türkiye'nin geleceğine kasteden bu tür örgütün idrakinde olmayan hiçbir oyuncu ile çalışmayacağımızı ve diğer yapımcılarla da çalışmalarına engel olacağımızı bildirmek istedim. Tüm ekip oyuncularımızdan bu konuyla ilgili net açıklamalar yapmalarını istiyorum."

'VATAN AŞKIMIZ BİTMEZ'
OKTAY KAYNARCA: "Allah bu memleketin sağduyulu vatanseverlerine zeval vermesin. Vatan aşkımız bitmez, bitmeyecek. Bu akıl tutulmasına sebep olanlardan çok çektik, çok yorulduk. Gördük ki her defasında bizi bize kırdırıp canımızı yaktılar. Demokrasimizin geleceği için sevinçliyim ama bu topraklarda büyüyen hınç kültürü için üzgünüm. Yaşasın sonsuz demokratik Türkiye Cumhuriyeti."

'GÜN KARDEŞLİK GÜNÜ'
DENİZ ÇAKIR: "Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeye çalışan her türlü oluşuma karşıyım. Her türlü darbeye nefretten başka bir duygu besleyemem. Kavga etmek yerine bir olalım. Zor günler geçiriyoruz. Genç nesile kavgayla değil kardeşliğimizle örnek olalım."