VIP Serenay

Serenay Sarıkaya, önceki gün Bebek'teki bir banka şubesine mesai saati bittikten sonra gitti. Vatandaşa kapanan kapılar, güzel oyuncu için ardına kadar açıldı. Serenay, ABD tatili için yüklü miktarda dolar aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2015 Güncelleme 18 Kasım 2015, 00:00
VIP Serenay

İÇİNDEKİLER

Genç yaşına rağmen rol aldığı diziler ve reklamlar sayesinde şimdiden yüklü bir servetin sahibi olan Serenay Sarıkaya, forsunu konuşturdu. 24 yaşındaki güzel oyuncu, önceki gün Bebek'teki bir banka şubesine gitti. Ancak banka, mesai saatlerinin bitmiş olmasından dolayı kapalıydı.

ÖZEL UĞURLAMA
Bankanın güvenlik memuru, içeriye hiçbir şekilde vatandaşı almazken Serenay Sarıkaya için kapılar ardına kadar açıldı. Yaklaşık yarım saat bankada kalan güzel oyuncuyu yine bankanın güvenliği ve işlemlerini yapan görevli kapıya kadar uğurladı. Serenay Sarıkaya'ya bu ilgi ise "Vip Serenay" dedirtti. Güzel oyuncu, bankanın kapanış saatinden sonra gelmesinin nedeni sorulunca ise "Birkaç gün sonra çıkacağım yolculuk için hazırlık yapıyorum" dedi.

AŞKIYLA TATİLE...
Güzel oyuncu, gazetecilerin "Kerem Bey'le ABD'ye gideceğiniz doğru mu?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Ne yapacağımızı siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Evet, önümüzdeki günlerde Amerika'ya gidip bir süre burada kalacağız. Bu yüzden ikimiz de hazırlık yapıyoruz." Serenay Sarıkaya'nın oyuncu sevgilisi Kerem Bursin'le çıkacağı ABD tatili için de bankadan yüklü miktarda dolar aldığı öğrenildi.

KEREM'LE ABD'YE GİDİYOR

Bir süredir sevgilisi Kerem Bursin'le Amerika'ya gidip birçok eyaleti gezeceği konuşulan Serenay Sarıkaya, önceki gün bu haberleri doğruladı. Güzel oyuncu, "Evet, Kerem'le ABD'ye gidip bir süre orada tatil yapacağız" dedi.

AYDIN HAMZA