Barış şovu

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi için destek verdiği Cem Yılmaz'dan 'barış mesajına' yanıt gecikmedi. Yılmaz, 'Şahan'ın uzattığı zeytin dalını aldım' dedi ve ekledi: 'Ben de tüm komedyen kardeşlerime zeytin ağaçları uzatıyorum'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2015 Güncelleme 17 Kasım 2015, 00:00
Barış şovu

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en gözde 2 komedyeni, yıllardır süren ezeli rekabetleriyle manşetlerden inmiyordu. Birbirleri hakkındaki imalı sözleriyle sık sık gündem olan şovmenler, şimdi de 'barış mesajlarıyla' olay yarattı. İlk adımı atan Şahan Gökbakar oldu. Gökbakar, dün sosyal medyadan Yılmaz'ın yeni filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in afişini paylaşıp altına şöyle not düştü: "Filmin yapımcısı değerli dostum Muzaffer Yıldırım, Cem Yılmaz ve silah arkadaşlarına başarılar dilerim. Gişesi bol olsun." Ünlü komedyenin yaptığı bu takdir toplayan paylaşıma Cem Yılmaz'ın yanıtı gecikmedi.

'HERKES MUTLU OLSUN, MUTLU ETSİN'
Twitter'da önce 'zeytin dalı' fotoğrafı paylaşan Yılmaz, altına "Sosyal medyadan Şahan'ın uzattığı zeytin dalını aldım. Teşekkür ederim" yazdı. İkinci bir mesaj yayınlayan ünlü komedyen, bu kez 'zeytin ağaçları' fotoğrafı paylaşıp "Ben de tüm komedyen kardeşlerime zeytin ağaçları uzatıyorum... Herkes mutlu olsun, mutlu etsin" dedi. Böylece yıllardır dargınlıklarıyla gündem olan iki komedyen, barışmalarını da güzel bir şova dönüştürerek dün sosyal medyada yine yüzleri gülümsetti.



AÇILIŞ 540 BİN
'Ali Baba ve 7 Cüceler'in 3 günlük gişe rakamı belli oldu. Cem Yılmaz'ın yönettiği film, 539 bin 317 kişi tarafından izlendi; hasılat ise 7 milyon lirayı buldu!

Cem Yılmaz'ın yönettiği 4. filmi olan 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in merakla beklenen 3 günlük gişe rakamı da belli oldu. Başrollerinde Yılmaz'ın yanı sıra Çetin Altay ve Zafer Algöz'ün rol aldığı film; Cuma, Cumartesi ve Pazar 539 bin 317 kişi tarafından izlendi. Bu rakam, ünlü komedyeni mutlu ederken 'Ali Baba ve 7 Cüceler', 2015'in ilk hafta sonu seyirci açılış rekorunu kıran Türk filmi oldu. Cem Yılmaz, bu gişeyle bundan önce yönetmen koltuğuna oturduğu 'Pek Yakında'ya fark attı. Ünlü komedyen, ikinci filmi olan ve en iyi açılışı yapan A.R.O.G.'un 816 binlik açılış gişesinin ise gerisinde kaldı.

İVEDİK HALA BİRİNCİ
Bu arada en iyi hafta sonu gişesi yapan Türk filmlerinin başında ise Türk sinema tarihinin de seyirci rekorunu elinde bulunduran 'Recep İvedik 4' geliyor. 3 günde 1 milyon 641 bin 474 bin kişinin izlediği filmin arkasından ise 1 milyon 209 bin kişiyle bu kez de 'Recep İvedik 2' geliyor.