Aşk morali

Cezaevinden hastaneye nakledilen Deniz Seki'nin ameliyatı, dün gerçekleşti. Morali yerinde olan ünlü şarkıcının en büyük destekçisi hastaneden bir an olsun ayrılmayan nişanlısı Faruk Salman oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2015 Güncelleme 25 Şubat 2015, 02:06
Aşk morali

İÇİNDEKİLER

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından alığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası üzerine cezaevinde bulunan Deniz Seki, önceki gün ameliyat olmak için İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Seki'nin dün gerçekleşen ameliyatıyla yumurtalığındaki kistler alındı. Kistler, 'iyi ya da kötü huylu' olduğunun anlaşılması için biyopsiye gönderildi.

ÖZEL İSTEĞİ OLMADI
Bu arada hastane odasına takılan parmaklıklarla gündeme gelen Deniz Seki'nin bu duruma aldırış etmediği ve moralinin yerinde olduğu öğrenildi. Ünlü şarkıcıya en büyük moral kaynağı, nişanlısı Faruk Salman oldu. Deniz Seki'nin yattığı hastaneden bir an olsun ayrılmayan Salman'ın şarkıcıyı görmesine kısa aralıklarla da olsa izin veriliyor. Bu arada hiçbir özel isteği olmayan Deniz Seki'ye arkadaşları da destek verdi. Seki'nin 'Hayat 2 Bilet' klibinde Deniz Akkaya, Demet Akalın, Pınar Altuğ ve Gülben Ergen gibi birçok ünlü isim rol aldı.

CAMDA PARMAKLIK KAPIDA JANDARMA
İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü'nün 5'inci katında tek kişilik bir odaya yerleştirilen Seki'nin odasının camına güvenlik amaçlı demir parmaklık takıldı. Seki'nin odasının kapısında ise Jandarma ekipleri 24 saat nöbet tutuyor.