Göbek mi? Bebek mi?

Sürpriz bir şekilde Emre Kıramer'le evlenen Naz Elmas'ın 'hamile' olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncu, dedikoduları yalanladı ancak objektife takılan şiş karnı akılları karıştırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2015 Güncelleme 09 Şubat 2015, 00:00
Göbek mi? Bebek mi?

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Naz Elmas, 2014'ün son günü birkaç aydır aşk yaşadığı Emre Kıramer'le evlenerek herkesi şaşırttı. Çiftin apar topar nikah masasına oturması ise dedikodulara yol açtı. Birçokları Naz Elmas'ın hamile olduğu için aniden evlendiğini iddia etti. Ünlü oyuncu ise "Hamilelik gibi bir durumum yok" diyerek bu dedikoduları yalanladı. Ancak önceki gün bir etkinliğe katılan Naz Elmas'ın görüntüsü şaşırttı.

BU KEZ İNKAR DA ETMEDİ!
Disney Channel'ın Kanyon'da verdiği davete birçok ünlü isimle birlikte katılan Elmas, uzun ve dar bir elbise tercih etti. Yıllardır fit görüntüsüyle bilinen güzel oyuncunun, şiş karnı dikkat çekti. Naz Elmas'ın özellikle yandan çekilen fotoğraflarında göbeğinin şiş olduğu iyice belirgin bir şekilde görüldü. Bu arada hamile olduğuna dair çıkan haberler hatırlatılan güzel oyuncunun bu kez sorular karşısında suskun kalması da akılları karıştırdı. Naz Elmas'ın şiş karnı ve hamilelikle ilgili sessiz kalışı anne olacağına dair çıkan dedikoduları bir kez daha alevlendirdi.

AYDIN HAMZA