Aşk ağası

Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeniden barıştığı Sofia Larina ile Bebek'teydi. Ağaoğlu, 'Özel hayatınızla gündem olmak sizi rahatsız etmiyor mu?' sorusuna; 'Neden etsin ki! Aşık olmak dünyanın en güzel şeyi' yanıtı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2015 Güncelleme 06 Ocak 2015, 01:31
Aşk ağası

İÇİNDEKİLER

GeçtiğimiZ haftalarda kendisinden yaşça küçük Hazal Mesudiyeli ile olan ilişkisini noktalayan Ali Ağaoğlu, eski aşkına geri döndü. Başarılı işadamı, Rus sevgilisi Sophia Larina ile önceki akşam Bebek Koru Kahvesi'nde görüntülendi. Mekan içerisinde son derece keyifli olan Ağaoğlu ile Larina, gazetecilere de mutluluk pozları vermeyi ihmal etmedi. İkili, mekandan da birlikte çıkarken ünlü işadamı basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

SAMİMİ YANITLAR VERDİ
Magazin muhabirleri, Ali Ağaoğlu'na "Sürekli sevgililerinizle anılmak sizi rahatsız etmiyor mu?" sorusunu yöneltti. Ağaoğlu'nun yanıtı ise "Neden rahatsız etsin ki! Aşık olmak dünyanın en güzel olayı" şeklinde oldu.

'5 MİLYON LİRA İSTERİM'
Kendisine gelen film teklifleri hatırlatılan Ali Ağaoğlu, bu konuyla ilgili olarak ise "Neden olmasın, tabii ki gelen tekliflere sıcak bakıyorum. 5 milyon lira ücret verirlerse tabii ki oyunculuk yaparım" diyerek her zamanki sempatikliğini konuşturdu. Mekanda 10 bardaktan fazla çay içtiği öğrenilen ünlü işadamı, daha sonra Bentley marka otomobilinin direksiyon başına geçerek güzel aşkıyla Bebek'ten ayrıldı.