Mega iddia

Tarkan'ın eski aşkı Bilge Öztürk ile yine Megastar'ın eski vokalisti Murat Boz, aynı tarihlerde Akyaka'da olunca ortalık karıştı. İkili arasındaki aşk iddiası, magazin kulislerinde bomba etkisi yarattı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2014 Güncelleme 06 Kasım 2014, 00:34
Mega iddia

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyası, bu dedikoduyla çalkalanıyor! Stilist sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'ndan yaz ortasında ayrılan Murat Boz'un adı birçok aşk haberine karıştı. Ancak yakışıklı popçu, iddiaların hepsini "Kalbim boş" diyerek yalanladı. 1 hafta önce Gökova Körfezi'nin gözde tatil beldesi Akyaka'ya giden Murat Boz'un adı, bu kez bomba bir isimle anılıyor...

İNSTAGRAM ELE VERDİ!

Dedikodulara göre; Boz, gözlerden uzak bu tatilinde adını Tarkan'la yaşadığı aşkla duyuran Bilge Öztürk'le buluştu. İkilinin instagram hesabındaki paylaşımları da bir araya geldiklerini doğruladı. Arkadaşlarıyla birlikte Akyaka'daki bir balıkçıda görülen ikili arasındaki samimiyet, akıllara "Aşk mı, arkadaşlık mı?" sorusunu getirdi.

ZAMAN GÖSTERECEK

Megastar'ın vokalistliğini yaptığı sırada Öztürk'le tanışan Murat Boz'un yıllar sonra ilk kez güzel avukatla yan yana gelmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. İkilinin Akyaka'daki buluşmasının planlı olup olmadığı bilinmezken; Bilge Öztürk ile Murat Boz arasındaki ilişkinin ne olduğunu da

iKiSi DE TARKAN'IN ESKiSi

Tarkan
ile avukat Bilge Öztürk'ün aşkı, 7 sene sürdü. 2008'de yollarını ayıran çift, ilişkileri kadar ayrılıklarıyla da gündem oldu. Tarkan'ın Öztürk'ten sonra uzun süreli bir ilişkisi olmazken; güzel avukat Salih Alexander Çakır, Özgür Mumcu ve şarkıcı Koray Candemir'le aşk yaşadı.