Harika kopya

İdo'dan Ozan Doğulu'ya taş! İdo, Doğulu'nun 'Harika' isimli şarkısına çektiği klibin yabancı bir kliple aynı olduğunu fark edince Doğulu'yu diline doladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2014 Güncelleme 09 Ağustos 2014, 02:11
Harika kopya

İÇİNDEKİLER

Babası İbrahim Tatlıses'in izinden giderek müzik sektöründe hızlı adımlarla ilerleyen İdo Tatlıses, yeni bir kopyacılığı ortaya çıkardı! İdo, sosyal paylaşım sitesi instagram hesabından Ozan Doğulu'ya taş attı. Doğulu'nun 'Harika' isimli şarkısına çektiği video klipten bir kare paylaşan İdo Tatlıses, hemen yanında da DJ Cassidy'nin 'Calling All Hearts' şarkısına çektiği klipten bir fotoğrafı koydu.

TEK FARK, RENKLERİ
Hemen hemen aynı olan bu iki klipten fotoğraflar arasındaki tek fark ise renkleriydi. DJ Cassidy, dekor rengi olarak pembeyi tercih ederken; 'Harika' şarkısının klibindeki dekor tamamen turuncu olarak tercih edildi.

ALAY KONUSU OLDU
İdo Tatlıses, bu iki fotoğrafın altına da "Bence yaratıcıyız" deyip kahkaha simgesi koydu. İdo'nun bu göndermesi, takipçilerinden de destek gördü. 'Harika' isimli şarkının klip yönetmeni Hakan Kırkavaç bilinen adıyla 'Ketche'; yurt dışından çektiği kopyayla alay konusu oldu. Birçok klip ve reklam filminde 'yönetmen' olarak imzası bulunan Ketche'nin İdo Tatlıses'in bu 'kopyacılık' göndermesine karşı nasıl bir cevap vereceği ise herkesin merak konusu oldu.

İdo Tatlıses'in eleştirdiği 'Harika' isimli şarkının video klibinde; Ozan Doğulu'ya kardeşi Kenan Doğulu ve Süperstar Ajda Pekkan da eşlik etti. İdo'ya Doğulu'nun ne diyeceği ise merak konusu.