Medeniyet!

Sinan Akıman, sevgilisi İvana'nın eski eşi Yurdal Sert'e iltifat etti: Tek kelime söylüyorum Yurdal Bey çok modern. Bana göre adam gibi adam

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2014 Güncelleme 20 Haziran 2014, 01:51
Medeniyet!

İÇİNDEKİLER

Ivana Sert test edip ilişki yaşamaya başladığı sosyetik işadamı Sinan Akıman ile aşkına doludizgin devam ediyor. Eşinden boşandıktan sonra Hatem Yavuz'la birlikte olan İkoncan, daha sonra da kalbini Sinan Akıman'a kaptırdı. Aşıklar önceki gece bir davete el ele katıldı. Basının büyük ilgi gösterdiği çiftten Sinan Akıman, gecede yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Yurdal Sert'le eski arkadaş oldukları konuşulan işadamı tam bir medeniyet örneği gösterdi. Akıman, ilişkisiyle ilgili şunları söyledi:

İVANA'DAN İLAN-I AŞK
"Siz sormadan ben söyleyeyim İvana Hanım ile büyük bir aşk yaşıyoruz. Ben İvana'ın eski eşi Yurdal Sert ile iki kez karşılaştım. Gayet medeni bir insan selamlaşıp konuştuk. Tek kelime ile şunu söylemek istiyorum. Yurdal Sert bana göre adam gibi adam başka da bir şey söylememe gerek yok" dedi. Bu konuşmanın ardından İvana Sert ise gazetecilere "Sinan Akıman'a deliler gibi aşığım" diyerek kameralar önünde ilan-ı aşk etti.

NİSPET TURUNDA
Yurdal Sert, önceki akşam sarışın sevgilisi ile gece turundaydı. Sert, eski eşi İvana ile Sinan Akıman'ın geçtiğimiz hafta ilk kez el ele yakalandığı Reina'ya giderek adeta nispet yaptı.

HALiL ÇiLiNGiR