Sarpa sardı!

Selin İmer, önceki gece bir mekanda Sarp Akkaya ile yakınlaştı. Çıkışta sosyetik güzelle aynı karede görüntülenmek istemeyen ünlü oyuncu; mekan önünde 3 defa tur atmak zorunda kaldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2014 Güncelleme 18 Nisan 2014, 01:52
Sarpa sardı!

İÇİNDEKİLER

Gönlünü oyuncuya kaptıran sosyetik isimlere bir yenisi daha eklendi! Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Selin İmer, önceki akşam gittiği bir yaş günü partisinde başarılı oyuncu Sarp Akkaya ile yakınlaştı. İkili, daha sonra Nişantaşı Sess'te buluşmak üzere sözleşti.

GAZETECİLERİ ATLATMA PLANI
Sarp Akkaya; gece kulübüne Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk ve Tolga Sarıtaş'la birlikte gitti. Selin İmer'in yanında ise yakın arkadaşı Aslı Gürpınar vardı. Dedikodulara göre; İmer ile Akkaya, Sess'te de samimi görüntüler sergiledi. İkili, mekandan arkadaşlarıyla çıkarak gazetecileri atlatmaya çalıştı.

BAŞKA MEKANDA BULUŞTULAR
Mekandan ilk önce erkekler çıktı. Yaklaşık 5 dakika sonra araçlarıyla yeniden Sess'e gelen Sarp Akkaya ve arkadaşları; gazetecileri fark edince Selin İmer ve Aslı Gürpınar'ı otomobile alamadı. Tam 3 defa mekan önünde tur atan erkekler grubu; gazetecilerin korkusundan rotayı Bedroom isimli mekana çevirdi. İmer de arkadaşıyla taksiye atlayarak; Sarp Akkaya'nın bulunduğu Bedroom'a gitti.

ARABADA SAKLANDI!
İmer ve Gürpınar'ı Nişantaşı Sess'ten almak için mekana dönen Sarp Akkaya, gazetecileri görünce böyle saklandı. Akkaya; aracıyla mekan önünde tam 3 tur attı!

HALiL ÇiLiNGiR