Sahaya döndü

Selin İmer, aşktaki suskunluğunu eski futbolcu Tümer Metin'le bozdu. Sosyetik güzel, önceki gece Tümer'le Albüm'de sarmaş dolaş eğlendi. İkili, çıkışta yakalanmaktan kurtulamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2013 Güncelleme 05 Eylül 2013, 00:29
Sahaya döndü

İÇİNDEKİLER

Bir süredir özel hayatında sessizliğe bürünen Selin İmer, suskunluğunu bozdu. Bugüne kadar aralarında Serdar Bilgili ve Nedim Keçeli gibi birçok sosyetik işadamıyla aşk yaşayan İmer, yeni sevgilisini futbol dünyasından seçti. Selin İmer ve Tümer Metin'in ilişkisi; önceki gece saat 05.00 civarında ortaya çıktı. Sosyetik güzel ile eski futbolcu Tümer, eğlenmek için Kuruçeşme'nin popüler mekanı Albüm'ü seçti. İçeride sarmaş dolaş eğlenen çiçeği burnunda çift, kapıya kadar da el ele geldi. Ancak; Selin İmer ve Tümer Metin; çıkışta gazetecilerin olduğunu fark edince eller ayrıldı.

SONRAKİ ADRESLERİ ULUS OLDU
Mekandan önce Selin İmer çıktı. Uzun süre içeride bekleyen Tümer Metin ise doğru aracına yöneldi. Sosyetik güzel de taksiye binerek Ulus'taki bir eve gitti. Gazetecilerin kendisini takip ettiğinden habersiz olan Metin de soluğu aynı evde aldı.

ELLER AYRILDI!

Mekanın kapısına kadar el ele gelen Selin İmer ile Tümer Metin, çıkışta gazetecilerin olduğunu görünce birbirlerinin yanından ayrılıp; mekandan da ayrı ayrı çıktı.

Gazetecileri fark edince mekandan tek başına çıkan Selin İmer'in tişörtünün üzerinde İngilizce olarak 'Alkol, kafein ve nikotin' yazılıydı.

UFUK ÖZCAN