Aşkın doruğunda

Sosyetik güzel Alara Koçibey, genç aşkı Eren Morova ile Singapur'a gitti. Çift, otelin çatısında bulunan ve yerden yüksekliği 200 metre olan havuza girmeyi ihmal etmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2013 Güncelleme 10 Haziran 2013, 00:00
Aşkın doruğunda

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının ünlü isimleri; tatil yapmak için soluğu ilginç yerlerde almayı sürdürüyor. Sosyetik Alara Koçibey de; akıllara zarar bir tatile imza attı. Cem Uzan'dan olaylı bir şekilde boşanan sosyetik güzel, geçtiğimiz haftalarda önce Paris'e gitti.

GECELİĞİ 500 DOLAR
Çocuklarını Uzan'la birlikte Fransa'da bırakan Alara Koçibey, ardından da rotasını Singapur'a çevirdi. Söylenenlere göre; Alara Koçibey'e bu tatilinde genç sevgilisi Eren Morova eşlik etti. Uzun süredir aşk yaşayan çift, konaklamak için de Singapur'daki Marina Bay Sands Skypark isimli oteli tercih etti. Gecelik konaklama ücreti yaklaşık 500 dolar olan otelde kalan Alara Koçibey ve Eren Morova, otelin de hakkını verdi.

HERKESİN HAYALİ
İkili, otelin 200 metre yükseklikteki çatısında bulunan havuzda keyif çattı. Singapur'a giden herkesin girmek için can attığı havuzda keyif süren Alara Koçibey, buradaki 4 günlük tatilin ardından da İstanbul'a döndü. Koçibey'in Fransa'daki çocukları da anneleri İstanbul'a gelince Türkiye'ye döndü.

EVLİLİK YOK AŞK VAR

Uzun süredir birlikte olan Alara Koçibey ile Eren Morova, evliliğe sıcak bakmasa da ilişkilerini doludizgin yaşamayı sürdürüyor. Evliliği istemeyen tarafın da Cem Uzan'dan boşanan Koçibey olduğu söyleniyor.