Sıla'nın aşkı

Vatan hasreti, 2 Türk'ü yakınlaştırdı. Yılın magazin bombası Almanya'da patladı. Playboy dergisinin kapak kızı Sıla ile Borussia Dortmund'da top koşturan İlkay aşka yelken açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 01:44
Sıla’nın aşkı

İÇİNDEKİLER

"Acı vatan"da tatlı bir aşk filizlendi. Berlin doğumlu ünlü güzel Sıla Şahin (27) kendisinden 5 yaş küçük Borussia Dortmundlu futbolcu İlkay Gündoğan ile aşk yaşamaya başladı. Alman medyası ise başarılı iki Türk'ün aşkına kilitlendi. Türk kökenli Alman aktris ve fotomodel Sıla, Almanya'da büyük ün yaptı. Playboy dergisine nü pozlar verdi ve kapak kızı oldu. Böylelikle Şahin, derginin kapağında yer alan ilk Türk kadın olarak tarihe geçti. Balıkesir'den Almanya'ya giden işçi bir ailenin çocuğu olan İlkay Gündoğan'ın (22) yıldızı ise futbolda parladı. Ülkenin önemli takımlarından biri olan Borussia Dortmund'da top koştururan İlkay, gurbetliği Türk kızıyla hafifletti. Nisan ayında tanıştığı Sıla'ya gönlünü kaptırdı. Aşklarını gözlerden uzak yaşayan çiçeği burnunda sevgililerin saatlerce telefonda konuştukları öğrenildi. İkilinin sık sık bir araya gelememekten şikayetçi olduğu iddia edildi. Almanya'da bu birliktelik "yılın aşkı" olarak tanımlandı. Magazin dünyasının en çok konuştuğu isimler Sıla Şahin ile İlkay Gündoğan oldu.

4 DİL BİLİYOR
Türk asıllı model Sıla Şahin, 2011'de Playboy'a soyunarak büyük ses getirdi. Bu durum muhafazakar çevrelerin tepkisini çekti. 1.71 boyunda olan Sıla; Almanca, İngilizce, Kürtçe ve Türkçe olmak üzere 4 dil biliyor.

* Orta saha oyuncusu olan İlkay Gündoğan, Sıla Şahin ile aşk yaşadığı yönündeki sorulara, "Yorum yapmak istemiyorum" dedi. Ünlü futbolcunun, sevgilisiyle görüşmek için cep telefonunu elinden düşürmediği öne sürüldü.