İnsanın geçmişinden kurtulması zor oluyor. Geçmişinden kurtulma derdinde olan bir isim de şarkıcı Seda Önder... Seksi şarkıcı, türkücü Alişan ile 3 ay aşk yaşayıp Ocak 2012'de ayrılmıştı. Bu beraberlik yüzünden Alişan'ın yakın dostu Demet Akalın'la da kavga eden Seda Önder, yaşadığı bu dönemi hayatından çıkartmak için ilginç bir yönteme başvurdu.
PAHALIYA PATLAYACAK!
İnternette karşısına hep Alişan'la yaşadıkları günlerin haber ve fotoğraflarının çıktığını söyleyen seksi şarkıcı, şöyle konuştu: "Bu aşkı hayatımdan tamamen çıkartmak istiyorum. Tam 50-60 sayfa var. Link başına 100-200 TL veriyorsunuz, siliyorlar. Alişan'ı silmek bana bayağı pahalıya patlayacak ama yapmalıyım."
100 BiN TL'YE SiLDiRECEK
Seda Önder, 3 aylık aşkı Alişan yüzünden vokalistliğini yaptığı Demet Akalın'la da kanlı bıçaklı olmuştu. Seksi şarkıcı, Alişan'la birlikte olduğu fotoğrafları, internet ortamından sildirmek için 100 bin lira ödeyecek.