Acun Türkiye'ye rezil oldu!

Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar'ın program sırasında birbirleriyle şakalaşmaları renkli görüntüleri de beraberinde getirdi.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 27 Aralık 2011, 16:16
Acun Türkiye’ye rezil oldu!

İÇİNDEKİLER

Show TV'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması bu hafta ilginç bir 'düelloya' daha sahne oldu. Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar'ın program sırasında birbirleriyle şakalaşmaları renkli görüntüleri de beraberinde getirdi.

Acun'un tek başına gelen yarışmacıya "çok etkilendim" demesi Avşar'ı sinirlendirdi. Acun'un daha önce tek başına gelen yarışmacıları elediğini söyleyen Avşar kızı "Daha önce en az 4-5 kişiye tek başına bir yere gidemezsin dedin şimdi niye böyle diyorsun" diyince Acun'un tepkisiyle karşılaştı. Acun'un bu sözlere itiraz edip "Onu genelde Sergen söyler ben en fazla bir iki kere söylemişimdir" demesi üzerine programın yönetmeninden daha önceki kayıtları çıkarmasını istedi.

Kayıtlar ortaya çıktığında Acun'un birçok defa bu lafı söylediği de ortaya çıktı. Karşısında kayıtları gören Acun gol yediğini kabul ederek "İlk golü yemeyi severim ama haftaya 5 atacağım" diyerek Avşar'a karşılık verdi...