Ünlü oyuncuya kanser şoku!

"Adını Feriha Koydum" dizisinin setinde büyük şok yaşanıyor. Vahide Gördüm'den sonra dizinin Sanem'i Deniz Uğur da meme kanserine yakalandı. Uğur en büyük desteği Vahide Gördüm'den görüyor.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 17 Aralık 2011, 18:21
Ünlü oyuncuya kanser şoku!

İÇİNDEKİLER

"Adını Feriha Koydum" dizisinin setinde ikinci kanser şoku... Dizide kapıcı Zehra karakterini canlandıran Vahide Gördüm'ün ardından Sanem rolüne hayat veren Deniz Uğur da meme kanserine yakalandı. Düzenli olarak yaptığı elle muayene sırasında göğsündeki kitleyi fark edince doktoruna başvurduğunu belirten Uğur, her iki göğsünde birden kanserli kitle bulunduğunu öğrendi. Aldığı haberi soğukkanlılıkla karşıladığını belirten Uğur, önümüzdeki hafta için ameliyat tarihi aldı.

Meme kanseri vakalarına artık çok sık rastlandığını belirten Uğur, "Kontrole gittiğimde bu ihtimal aklıma gelmişti. Çevremde de çok sık duyduğum bir rahatsızlık. O yüzden doktorum hastalığı söylediğinde pek bir şey hissetmedim. Çünkü bu artık grip gibi bir rahatsızlık oldu. Ailemde hiç meme kanseri vakası yok ama bu devirde artık çevre şartlarından herhalde pek azımız bu rahatsızlığı yaşamadan atlatacak. O yüzden doğal karşılıyorum. Gün içinde hiç aklıma gelmiyor, üzerinde durmuyorum. Filmim vizyona giriyor, onun heyecanını yaşıyorum. Üç çocuğumla ilgileniyorum. Düşünecek daha önemli şeyler var" dedi.