Volkan Konak'tan sağduyu çağrısı

Giriş Tarihi 02 Kasım 2011, 00:00 Güncelleme 02 Kasım 2011, 13:59
Volkan Konak’tan sağduyu çağrısı

İÇİNDEKİLER

Ünlü müzisyen Volkan Konak "Van'daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?"sorusuna, "Deprem beni ilgilendirmiyor" diyerek etraftakileri şoke etti! haber konusu ile Habertürk gazetesinde yer alan haber için yanlış yorumlanmış bir haber olduğunu açıkladı.

Deprem için ben böyle bir şey söyleyebilir miyim ? Deprem Sibirya'da da olsa benim için aynı Van'da da olsa aynı.. Kesinlikle böyle bir konuşma olmamıştır" diyen Konak ; en son soru olarak muhabirin son günlerdeki gündemi sorsak sorusunu magazin gündemi olarak algıladığını tepki olarak yok cevabını verdiğini , tam arabasına binerken muhabirin sorusuna devam ederek Depremi sorusunu duymadığını bir önceki soru olarak algıladığını söylerken daha önce yok diyerek reddettiği soruyu ilgilenmiyorum cevabını vererek tekrar yenilediğini söyledi.

Bu haber ile ilgili "Bu haber magazinci yavşaklığıdır" diyerek haberi yapan tek kişiyi belirtiğini söylerken bu tip özel konularda benim karakterimi yanlış lanse eden söylemlerimi toplumsal negatif simgesel hale getiren kişiden bahsettiğini açıkladı. Doğru haber yapan ,doğru söylemler kullanan beni toplumsal konularda olduğum gibi yansıtan doğru bakış açılarına , doğru kalemlere sonsuz saygım var açıklaması yaptı.

Volkan Konak günler öncesinden planlanan 3 Kasım Perşembe günü İstanbul Harbiye Kongre Merkezi'nde Gideriz Van'a Doğru Türkülerimiz Van için yardım konseri kapsamında sahne alacak olması yanlış yorumlanmış haberlere de bir cevap niteliği taşıyor.