Çin işkencesi

Sinan Akçıl'dan 1 gün önce çıkarttığı albüm şarkılarında eski aşkına gönderme yapan Hadise, şimdi de müzisyenin evinin tam karşısına afişini koydurttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2011 Güncelleme 20 Nisan 2011, 09:14
Çin işkencesi

İÇİNDEKİLER

Çinliler'e işkence konusunda rakip çıktı! Hadise, önce "Aşk Kaç Beden Giyer?" adlı albümünü eski sevgilisi Sinan Akçıl'dan 1 gün önce piyasaya sürmek için talimat verdi. 'Süperman' ve 'Burjuva' şarkılarında da Akçıl'a sert göndermelerde bulunan seksi şarkıcı, bununla yetinmedi! Hadise, İstanbul'daki 11 büyük binaya koyulacak afişlerden birinin yerini 'intikam' için seçti!

HER SANİYE KARŞISINDA!
Ünlü şarkıcının albüm kapağının dev afişi, Hadise'nin isteğiyle Astoria Alışveriş Merkezi'nin tam karşısındaki binaya koyuldu. Sinan Akçıl'ın Astoria'nın 13. katındaki residence dairede yaşadığını bilen Hadise, eski aşkına işkence ediyor. Sinan Akçıl, camdan baktığı her saniye istemeden de olsa eski sevgilisinin afişini görüyor!

55 BiN TL'YE ACI iNTiKAM
Yaklaşık 25 metre yüksekliğinde ve 10 metre enindeki apartmanı albüm kapağının afişiyle süsleten Hadise, 1 aylık kira bedeli olarak 55 bin TL ödedi.