Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan böyle yakalandı

Cem Özer'den 2 ay önce boşanan Nurgül Yeşilçay'ın Sezen Aksu'nun ses mühendisi olan oğlu Mithatcan Özer'le yeni bir aşka yelken açması magazin dünyasına bomba gibi düştü

Giriş Tarihi 12 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 12 Şubat 2011, 09:56
Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan böyle yakalandı

İÇİNDEKİLER

Yeşilçay'dan iki ay önce boşanan ve sadece 5 yaşındaki oğulları Osman Nejat için bir araya gelen Cem Özer ise eski eşinin gazetecilerin uğrak yeri olan Bebek'te üstelik kendisinden yıllardır hoşlanmadığı bilinen Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le samimi şekilde görüntülendiğine fotoğrafları görmeden inanmadı.

Mithatcan Özer için "Elime doğmuş gibi falandır" diyen Özer, Milliyet'e şöyle konuştu:

"Mithatcan'la, hem de Bebek'te... Sanmıyorum. Öyle şey olur mu? Her yanımızda görünen bizim sevgilimiz mi olacak? Önceki gün ben de Bebek Kichenette'te bir oyuncu kızla yemek yedim. Şimdi görüşüyoruz, oturup konuşuyoruz. Hemen sevgili mi olduk? Sezen, Nurgül'ün arkadaşı... Mithatcan'la Nurgül de arkadaş... Siz arkadaşınızla sarılmaz mısınız? Bence öyle bir şeydir. Ayrıca Nurgül'ün Bebek Luca gibi bu kadar çok gazetecinin olduğu, yol ortası bir yerde öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Yok yok... Gizlenecek bir şey olmadığı için oraya gitmiştir. Mithatcan benim elime doğmuş gibi falandır. Aralarında bir şey yoktur ya da olur ama ben hiçbir şey demem ama yine söylüyorum sanmıyorum. Ayrıca artık beni de ilgilendirmiyor."

(Fotoğraf Milliyet'ten alınmıştır.)




Özer dün de Yeşilçay'ın Bebek'teki Mithatcan ile yayınlanan fotoğraflarına bakmadığını söyledi ve "Görmedim, bakmadım. İlgilenmiyorum, böyle zamanlarda ne desen yanlış olur" diye konuştu.