Servet'e kötü haber

Alman güzel, Galatasaraylı yıldızın sevgilisi olmadığını açıkladı ve '30 yaşıma gelirsem ve hayatımda kimse olmazsa Servet'le olabilir' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2009 Güncelleme 22 Ekim 2009, 10:09

İÇİNDEKİLER

Kaçamak yanıtlar
Dünyaca ünlü top model Alessandra Alores, önceki gün Oylum Talu'nun programındaydı. Televizyongazetesi. com'un haberine göre Alores, aşk yaşadığı iddia edilen Galatasaraylı yıldız Servet Çetin'le ilgili kaçamak yanıtlar verdi.

ALESSENDRA ALORES'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Oylum Talu, Alman güzele "Telefonlaşıyorlar mı sık sık Servet ile? Yani nasıl bir arkadaşlıkları var onu merak ediyorum" şeklinde bir soru yöneltti. Alessandra Alores, bu soru karşısında "Güzel kadınların erkek arkadaşları oluyor, arada bir onlarla görüşüp yemeğe çıkmak normal" yanıtını verdi. Alores, ardından beğendiği erkek tipini açıkladı.

SERVET ÇETİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Çocuksu erkek seviyor!
Kendisine arkadaşlarının sürekli 'Sana birisini bulalım' dediğini anlatan Alores, bu sözüyle Servet Çetin'le olan ilişkisini inkar etmiş oldu. Alores, "30 yaşıma gelirsem, Servet de olmazsa, başkası da olmazsa belki onu değerlendiririm" diye konuştu. Alessandra Alores, nasıl erkeklerden hoşlandığıyla ilgili soruya da "Görünüm olarak biraz çocuksu bir yanı olan çok gülen, sempatik ve gözleri güzel kişilerden hoşlanıyorum ama karakter olarak tabi daha önemli. Açık sözlü olması, her şey hakkında konuşabilecek birisi olmasını isterim" ifadesini kullandı. Alores, Türk erkeklerini de Akdenizli olması nedeniyle beğendiğini belirtti.