Tırnaklarda mantar ve aşırı terleme varsa bu tarifi kesin deneyin! Ayak kokusu şipşak 1 günde yok olacak!

Ayaklarınızdaki mantardan ve kötü kokudan şikayetçiyseniz mutlaka bu yöntemi denemelisiniz. Ayak sağlığınıza önem vererek bu tür rahatsızlıkları önlemek veya tedavi etmek büyük önem taşıyor. İşte ayak kokusunu ve mantarı ortadan kaldıracak mucize yöntem...

Giriş Tarihi 05 Ekim 2023, 10:44 Güncelleme 05 Ekim 2023, 10:44
Tırnaklarda mantar ve aşırı terleme varsa bu tarifi kesin deneyin! Ayak kokusu şipşak 1 günde yok olacak!

İÇİNDEKİLER

Ayak mantarı, genellikle nemli ve kapalı ortamlarda yaşayan mantarların neden olduğu bir enfeksiyon türüdür. Ayaklar gün boyunca ayakkabı ve çorap içinde sıkışıp kaldığı için mantarların üremesi için uygun bir zemin oluşturur. Mantar enfeksiyonları, ayak parmakları arasında kaşıntı, kızarıklık, soyulma ve kötü koku gibi belirtilerle kendini gösterebilir. İşte ayaklarınızdaki mantarı, kötü kokuyu yok edecek o yöntem...

BU YÖNTEMLE AYAK VE TIRNAK MANTARINA VEDA EDİN!

🔴 Plastik bir leğen alın ve içine 2 litre soğuk su dökün.

🔴 Suya deniz tuzu ekleyin. Deniz tuzu, ayakların rahatlamasına yardımcı olur. Alternatif olarak sofra tuzu kullanabilirsiniz.

🔴 Yarım bardak elma sirkesi suya ekleyin. Elma sirkesi antibakteriyel özelliklere sahiptir ve ayak mantarı ile varisli damarların tedavisine yardımcı olabilir.

🔴 Ayaklarınızı bu karışımın içinde 30 dakika bekletin.

🔴 Ayak bakımını her gün yapabilirsiniz ve 3-4 kez uyguladıktan sonra sonuçları görmeye başlayabilirsiniz. Bu bakım, ayak terlemesi ve hoş olmayan kokudan kurtulmanıza yardımcı olur.

🔴 Bakımın ardından ayaklarınızı kurulayın ve çorap giyebilirsiniz.

EN ETKİLİ YÖNTEM: İYOT

Tırnak mantarı tedavisi için iyot oldukça etkilidir. Kurumuş tırnakların kenarlarına iyot sürerek tırnak mantarını tedavi edebilirsiniz. İyotu tırnağa sürdükten sonra masaj yapın ve iyotun emilmesini bekleyin.