Rüyada siyah köpek görmek ne anlama gelir?

Rüyada siyah köpek görmek ne anlama gelir? Rüyada siyah köpek sürüsü görmek ne anlama gelir? Rüyada siyah köpeğin saldırdığını görmek ne anlama gelir? İşte rüyada siyah köpek görmenin detayları....

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2019, 12:07 Güncelleme 07 Mayıs 2019, 12:07
Rüyada siyah köpek görmek ne anlama gelir?

İÇİNDEKİLER

Rüyada siyah köpek görmek

Yabancı kişilere ve bunlardan gelecek zararlara, sıkıntılara işaret eder. Rüya sahibinin çevresinde bir münasebeti olmadığı halde bazı kişilerin kendisine beslediği kötü duygulara, hain plan ve düşüncelere rivayet edilir. Rüyada siyah köpek görmenin anlamı, rüya sahibinin tanımadığı halde o kişilerin rüya sahibini tanıması, kendisine kötü niyetler beslemesi şeklinde yorumlanır.

Rüyada Siyah Köpeğin Kovalaması
Rüyada eğer siyah bir köpek tarafından kovalandığınızı görürseniz bunun manası; size mani olmak isteyen rakiplerinizin olduğuna, çalıştığınız kurumda sizin ayağınızı kaydırmak isteyenlerin olduğuna ve bu kişilerin başarınızı engellemek için bir şeyler yapacağına ya da başarınızı kıskanıp engellemek isteyen çalışma arkadaşlarınızın olduğuna işaret eder.

Rüyada Siyah Köpek Isırması
Rüyada siyah köpeğin ısırması da siyah köpek tarafından kovalanmak gibi tabir edilir. Rüya sözlüğü yazarları rüyada siyah köpeğin ısırmasını, rüya sahibinin iş arkadaşları tarafından çekilmediğine, rüya sahibinin ayağını kaydırmak için çaba harcadıklarına rivayet eder.

Rüyada Siyah Köpeğin Saldırdığını Görmek
Rüyada siyah köpeğin saldırması, rüya sahibinin üzerinde kötü gözlerin olduğuna yorulur. Bundan dolayı kişinin hayatının birden rayından çıkmasına, işlerinin bozulmasına delalet eder. Rüya sahibinin bazı insanların gazabına uğradığına, bereketin bolluğun ve kazancının azalacağına, huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada Siyah Köpek Sürüsü Görmek
Rüyada siyah köpek sürüsü görmek, rüya sahibinin yaptığı işleri ve ortaya koyduğu çalışmaları çekemeyip, balta vurmaya çalışan insanların varlığına; iş konularında kişinin başarısına engel olmak isteyen insanların kötü niyetlerine, planladığı oyunlara yorulur.

Rüyada Siyah Köpek Havlaması
Rüyada siyah köpeğin havlaması, rüya sahibinin huzurunun kaçacağına, hoş olmayan olaylar yaşayacağına yorulur. Bu rüya, uğursuzluğa, şansızlığa yorulurken aynı zamanda o bölgede görülecek olumsuz bir olayın bütün bölgedeki insanları ilgilendireceğine yorulur.