Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu canlı yayında yanıtladı: Kimler oruç tutmayabilir?

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla ATV ekranlarında canlı yayında izleyici karşısına çıkacak. Nihat Hatipoğlu ilk iftar programında; "Oruç tutmamayı mübah kılan durumlar nelerdir? Namaz kılmayanlar oruç tutabilirler mi?" sorularını yanıtladı. İşte Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun, 24 Nisan 2020 Cuma günü ATV ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulara verdiği yanıt.

Giriş Tarihi 25 Nisan 2020, 10:58 Güncelleme 25 Nisan 2020, 11:06
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu canlı yayında yanıtladı: Kimler oruç tutmayabilir?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında bir Ramazan ayı klasiği olan Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Sahur Özel Programları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Ramazan ayının ilk gününde Nihat Hatipoğlu ile İftar programı izleyicisiyle buluştu. Hatipoğlu, ilk programında "Oruç tutmamayı mübah kılan durumlar nelerdir? Namaz kılmayanlar oruç tutabilirler mi?" sorularını yanıtladı.



ORUCA NASIL NİYET EDİLMELİ
Nihat Hatipoğlu programda; "Oruca nasıl niyet edilmelidir? Tek bir niyetle 30 gün oruç tutulur mu?" sorularını da yanıtladı. İşte Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun, 24 Nisan 2020 Cuma günü ATV ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulara verdiği yanıt.



NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTARA DOĞRU

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar Özel programı bu sene de yine dopdolu olacak. Birbirinden değerli konuklar, Mekke ve Medine'den özel görüntüler, birbirinden özel ilahiler ve kasidelerle gönüller huzur bulacak. Peygamber Efendimizin ve sahabenin hayatından çok özel kesitler, her derdin devası dualar, abdestten namaza, oruçtan zekâta merak edilen sorular ve cevaplarla dolu dolu bir Ramazan programı…

NİHAT HATİPOĞLU PROGRAMLARI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?
Nihat Hatipoğlu ile İftar Özel: 19.30

Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel: 02.00