Oto fırsat

Otomotivde yılın son ayına kampanyalar damgasını vurdu. ÖTV siliniyor, faiz sıfırlanıyor

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Oto fırsat
Türkiye' deki pazardan daha fazla pay almayı ve yıl sonu satış hedeflerini tutturmayı amaçlayan otomotiv firmaları, bu ay tam gaz kampanya yapıyor. Firmalar, araba alacaklara 'ÖTV bizden', 'sıfır faiz', 'peşine ek indirim' gibi çok sayıda seçenekler sunuyor. İşte bazı Aralık ayı kampanyaları:

FAİZ İSTEMİYOR
Peugeot: Dosya masrafsız, 18 ay vade ve '0' faizle 30 bin TL'ye varan kredi sunuyor. 2012 model Peugeot Tepee araçlarda 12 ay vadeyle 15 bin TL'lik kredi imkanı bulunuyor.

ÖDEME NİSAN'DA
Renault: Tüm binek modellerde ve yeni Kangoo Multix'te 24 bin lira kredi ve 12 ay vade için '0' faiz imkanı var. Ayrıca ticari araçlara özel 'düşük faizli' ve 'Şimdi Al Nisan'da Öde' avantajını sunan kampanya da ay sonuna kadar geçerli.

HERYERDE İNDİRİM VAR
Oto fırsat-1 Fiat:2012 model hafif ticari araçlarda yüzde 19.5'e varan indirimler var. Müşterilerine ayrıca "ÖTV'nin tamamı bizden"diyor. Ticari araç için Fiat Finans'tan kredi kullanacaklara '0' faizle 20 ayakadar vade imkanı tanınıyor. Peşin alımı seçenleri yüzde 4.5 ek indirimbekliyor.

Oto fırsat-2 Ford:Tüm binek araçlarında 24 ayvadeli 24 bin TL krediye '0' faizavantajı sunuyor. Ford Options ile aylık 288 TL'den başlayan taksitler ve ücretsiz kasko fırsatı da var.

Oto fırsat-3 Volkswagen:2012 model Scirocco, Tiguan ve CC'de 1 euroyu 2.19 TL'ye sabitledi. Bu kampanya, 15 Aralık'a kadar geçerli. Ayrıca Jetta, Passat ve Passat Variant yüzde 4'e varan indirimlerle sunuluyor.

Oto fırsat-4 Hyundai: 15 bin TL'ye yüzde '0' faiz, dosya masrafsız kredi seçeneği, 4 bin TL'den başlayan düşük peşinat ve 60 ayavaran vade seçenekleri sunuyor. Kampanyada, yüzde '0' faiz, 12 ayakadar vadeli kredilerde kullanılabiliyor. Bu koşullar benzinli araçlar için geçerli.

Oto fırsat-5 Opel:Insignia dizel modellerinin ÖTV farkınıkendisi karşılıyor.


Oto fırsat-6

Oto fırsat-7


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler