Erkekler neden terk eder?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2012 Güncelleme 29 Ekim 2012, 00:00
Erkekler neden terk eder?

İÇİNDEKİLER

Sevgili bayanlar sevgilisiniz, aşıksınız, biriyle birliktesiniz ama birden bir şeyler oluyor ve adamlar sizi terk ediyor. Neden, niçin, nasıl?
Erkeklerin bazı davranışlarınıza tahammülü olmuyor. Mesela nedir bunlar? Kısaca terk edilmenin klasikleşmiş nedenleri kısaca sizin için sıraladım: BAĞLANMAK: Bu tip erkekler paranoyakça düşüncelere sahiptirler. (Bu hatun beni kesin terkedecek. Bak ben seveceğim sonra kız kaçacak ben kovalıyacam.
Yok abi olmaz bu iş.)
Genellikle daha önce yaşadığı ex aşk durumundan kaynaklanabilir. Sizin onu bir gün terek edeceğiniz düşüncesi ona bir dönemini hatırlatır ve ilişkinin en güzel noktasında sizi terk edebilir. EVLİLİK: Uzun süredir berebersiniz ve artık konu evliliğe yaklaşıyor. Ve hiç bir erkek uzun vadede evliliğe hazır değildir. Hazır olmayan bir erkeğe birden evlilik programınızı sunarsanız onu kaybettiniz demektir. Eğer birden bire konuya cuk diye girerseniz sevdiğiniz erkek pufff uçmuş olur. AŞK BİTMİŞ: Genellikle ilk zamanlar size deli gibi aşık olduğunu sanırsınız. Ama hoşlandıklarında bile aşık olma tepkilerini gösterir erkekler. Ama siz de aşıksanız ve saçma hereketlerde bulunursunuz. Ona ipleri bırakırsınız. O zaman erkek hegomanyası ile sizden daha iyisini bulmak için sizi terk eder. HATALAR: Birlikteyken yaptığınız ve o an için hiç önem vermediğiniz davranışlar karşınızdaki için önemli olabilir. İlk zamanlar çok önemsemez gibi görünürler. Ama erkekleri hafife almayın. Bir hafiye gibi bir kenara bu hareketleri kaydederler. Örneğin dağınık biri olmanız ya da arkadaşlarını eleştirmeniz, onun için ayrılık sebebi olabilir. PARA SEVDASI: Hiçbir erkek esas çekici olan şeyin cüzdanı olduğu düşüncesinden hoşlanmaz.
Hatta 'ne iş yapıyorsun?' sorusunu bile 'ne kadar paran var' diye algılayıp huylananına da rastlanır.
Zaten size para yediriyorsa bundan emin olun başka bir niyeti vardır.
Dikkat! KISKANÇLIK: Vuuu! Hiç bir erkek bu durumun karşısında rahat davranmaz. Kıskançlık yapan bir kadını içinden canavar çıkan bir uzaylı gibi görür. Eğer devam ederseniz kıskançlıklara kendi kendinizi bitirmeye başlamassınızdır.
Bir erkeğe yakın olmanın yollarından birisi ona özgürlüğünü vermektir. (Sende kardeşim adamları tamamen rahat bırak diyorsun. Sözlerini duyar gibiyim.) SÜREKLİLİK: Bazı kadınlar yanlarında erkekleri olmadan bir şey yapamaz. Ne sinemaya gidebilirler, ne de restorana. Yapacakları her şeyde erkeklere bağlıdırlar ve günde 10 kez ararlar. Bu tür davranışlar da erkekleri tam anlamıyla deli eder. EX AŞK: Sakın ha! Bir adamı eski aşkınızla kıyaslamayın yada tamemen geçmişinizi silin. Hiç acımaz anında kaçar. DIRDIRCILIK: Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kadınlar da erkekleri canından bezdirir. Kim bezmez ki Allah aşkına! SIZLANMALAR: Sürekli bir derdinden bahseden kadınlar karşılarındaki erkeği yorar ve sıkar.
Çünkü erkek, kadının problemini mutlaka kendisinin çözmesi gerekiyormuş gibi bir hisse kapılır. DIRDIRCILIK: İşte Türk erkeğinin hiç dayanamadığı, kafasının almadığı şey dırdır. Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kadınlar da erkekleri canından bezdirir. SAÇMALAMAK: Kuaförünün ne söylediğinden ya da başkalarının ne giydiğinden, nerelere gittiğinden bahsetmek ve daha kötüsü bunu sürekli kılmak bir erkek için sizin son noktanızdır. Umrunda değildir. BEKLETMEK: Bilinen en yaygın kadın hastalıklarından biri de bekletmektir. Bekletmeyi alışkanlık haline getiren kadınlara tavsiyemiz, hayatınıza kimseyi almayın. Ya da buluşacağınız yere herifi zamklayın yerinden bir yere ayrılmasın...


LÜTFİ ALBAYRAK