DPB İŞKUR 18 Aralık kamu kurum ve kuruluşları memur, personel alımı güncel iş ilanları!

İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı (DPB) aracılığıyla hem kamuya, hem özel sektörlere hem de bazı kuruluşlara ait ilanlar ilgili vatandaşlara duyurulmakta, bazılarının başvuru süreçleri devam etmektedir. İşsizlik sorununa çözüm odaklı yapılan ilanlar Aralık ayında da tüm hızıyla sürerken; Bu ay içerisinde başvurabileceğiniz personel, işçi ve memur alımlarını sizler için derledik.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2019, 09:18 Güncelleme 25 Aralık 2019, 12:17
DPB İŞKUR 18 Aralık kamu kurum ve kuruluşları memur, personel alımı güncel iş ilanları!

İÇİNDEKİLER

DPB ve İŞKUR ile KPSS'siz memur olmak isteyen on binlerce aday memur alım ilanlarına yoğun ilgi gösteriyor. Bu ay içerisinde de bir çok kamu kurum ve kuruluşu memur alımı gerçekleştirecek. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) aracılığıyla ilanlar memur adaylarına sunuldu.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

ADAYLARDAN ARANAN ORTAK ŞARTLAR

2019 yılı Aralık ayı içerisinde kamuya yapılacak memur personel alımında kurumlar adaylardan genel ve özel şartlar aramaktadırlar. Genel olarak memur adaylarında 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak şartları aranır. Özel olarak ise, eğitim durumu, yaşı, KPSS veya YDS şartları aranmaktadır.

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kamu kurum ve kuruluşlarında memur, personel ve işçi gibi iş pozisyonları için başvuru yapmak isteyen adaylar internet üzerinden iş ilanlarını araştırmaya devam ediyor.

*** İŞTE PERSONEL ALIMI YAPACAK KURUM VE KURULIŞLAR İLE ALIM YAPILACAK PERSONEL SAYILARI

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI 5 MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALACAK

YARGITAY BAŞKANLIĞI 33 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

YARGITAY BAŞKANLIĞI 95 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

DEVLET ARŞİVLERİ BAŞKANLIĞI 76 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 11 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI 2019 YILI ÖĞRETMEN (PDR) ALIM SINAVI

*** TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU (TÜBİTAK) BİLGEM 2 TEKNİK VE DESTEK PERSONELİ ALACAK
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA 35 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 55 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 48 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 81 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI (PRODÜKTÖR, KAMERAMAN, MONTAJCI, SES KAYITÇISI )

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI MÜTERCİM ALIM İLANI

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ 25 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

TÜRKİYE LOKOMOTİF VE MOTOR SANAYİİ A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 ESKİ HÜKÜMLÜ ALACAK

DPB NEDİR?

Devlet Personel Başkanlığı, 17 Aralık 1960 tarihinde 160 sayılı Kanunla "Devlet Personel Dairesi" olarak kurulan ve 8 Haziran 1984 tarih ve 217 sayılı KHK ile yeniden düzenlenmesiyle şimdiki adını alarak Başbakanlığa bağlı olarak yeniden kurulan genel bütçeli bir kurumdur

İŞKUR NEDİR?

İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur. Faaliyet süresi boyunca Türkiye'de milyonlarca istihdamı sağlayan İŞKUR, istihdam en önemli kurumlardan birisi haline gelmiştir. İş arayan milyonlarca işçi ile işçi arayışında olan işvereni bir araya getiren İŞKUR, özellikle işçi ve işveren arasındaki iş ilanlarının birbirleriyle uyumluluğuna göre oluşturulmasını sağlıyor. Yani milyonlarca iş arayan vatandaş, İŞKUR'da mesleğine ve eğitim niteliğine göre uygun olan iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Bu şekilde kolay ve güvenilir istihdam imkanı sunan kurumun tüm istihdam olanaklarından yararlanmak içinse yapmanız gereken İŞKUR kayıt işlemini oluşturarak, açık iş ilanlarını güncel olarak takip etmek olacaktır.